Sig farvel til den usunde livsstil og
den dårlige samvittighed

VARIGT VÆGTTAB MED SUNDE MIKROVANER

 8 ugers online vægttabsforløb med opstart mandag den 8 maj

Kender du til at have svært ved at:

 • Tabe dig og/eller fastholde vægttabet
 • Finde gejsten til at komme igang 
 • Finde tid og overskud til at leve sundt i en travl hverdag 
 • Fastholde motivationen, især når resultaterne går langsomt eller udebliver

Så kan du sikkert også nikke genkendende til at:

 • Mangle energi og overskud 
 • Blive ked af dit eget spejlbillede og at tøjet strammer de forkerte steder
 • Være træt af at forsøge og ikke kunne finde en god balance i at leve sundt
 • Spise på følelser og blive frustreret og opgivende når du mister kontrollen

Lad mig hjælpe dig til blive en sundere og slankere version 2.0 af dig

Forløbet er især for dig der:

➤  Ønsker et vægttab

➤  Vil gøre det let og nemt og uden forbud at leve sundt

➤  Ved at quickfix ikke er løsningen, og gerne vil arbejde med langsigtede strategier såsom mindset og hverdagsvaner?

➤  Ønsker simple strategier, der også virker i en travl hverdag

➤  Som har brug for en overskuelig køreplan

➤  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

➤  Gerne vil comitte dig til et forløb på 8 uger 

Forløbet indeholder

Et vægttab handler ikke kun om at spise sundt og bevæge dig dagligt. Det handler i lige så høj grad om at have den rette mentale balance. Får du nok søvn? Lever du et liv i balance, hvor du ikke er stresset og der er tid til de ting der giver dig energi og glæde? Jeg arbejder med alle elementer, så du bliver i stand til at komme i mål.

Jeg hjælper dig med at skyde genvej til dine mål, uden det kræver store livsstilændringer, slankekure, vejning af maden eller udmattende træningspas.

Intet er forbudt og det skal være let og nemt at leve sundt, hvilket er mit speciale. Ved hjælp af mikrovaner gør jeg det simpelt at leve sundt  – også i en travl hverdag.

Forløbet er opbygget af

Gruppe coaching og sparring

Forløbet vare 8 uger og består af 1 ugentlig gruppecoaching via zoom, hvor du har mulighed for at få sparring på dine udfordringer og vejledning til at opnå dine mål. At være en del af et større fælleskab styrker også effekten af forløbet og du vil mærke den gode energi gruppesessionerne giver.

Første gruppesession er onsdag den 10 maj kl.18.30

Online kursus materiale

Du får også et modulopbygget onlineforløb, på 9 moduler, som jeg specifikt har udarbejdet, med det formål,  både at give dig viden samt inspiration indenfor emnet vægttab. Ikke mindst får du redskaberne til at kunne arbejde videre på egen hånd og fastholde de nye sunde vaner.

Materialet ligger på en online platform, som du får adgang til, så snart du har betalt. Hver uge får du adgang til et nyt modul, med spændende indhold.

Materialet er primært i form af video og lydfiler, som du både kan se på din PC eller downloade og gå og lytte til, som det passer dig. Der vil også være opgaver, du kan lave, som hjælper og støtter dig i processen. Du kan downloade alt materialet, således du har adgang til det for evig tid, og ellers vil det ligge på platformen i 1 år, så du har masser af tid til at se og gense det hele. Repetition er en af strategierne til succes.

Længden af de forskellige moduler er på maksimalt 30 minutter. 

1:1 personlige ugentlige opfølgninger

Hver uge vil vi have 1 personlig opfølgning på mail, hvor du fortæller, hvordan det går og du kan få sparring og feedback. Desuden hjælper den ugentlige opfølgning dig til at fastholde commitment.

Du har også mulighed for at købe dig til mere personlig 1:1 sessioner, såfremt du ønsker dette.

Når du har købt forløbet

Så snart du har købt forløbet, får du en mail med diverse informationer, samt login til dit online materiale. Første modul vil allerede der ligge klar og vente på dig. Det er en god ide at se dette modul inden vores første gruppesamtale. De resterende moduler vil du få adgang til når forløbet starter efter den 8 maj.

Du er velkommen til at kontakte mig på heidi@powerformance.dk og få en uforpligtende samtale, inden du beslutter dig, om dette forløb er det rigtige for dig.

Indhold af dit online kursus

MODUL 1: MÅL

I dette modul lærer du om:

 • At skabe mål med mening 
 • At lave en SMART plan 

MODUL 2: KOST

I dette modul lærer du om:

 • De 10 sunde bud
 • At spare tid på kosten
 • K-tallerkenmodellen & knytnævemetoden

MODUL 3: VANER

I dette modul lærer du om:

 • Vaneloopet 
 • Nøglevaner 
 • 4 skudsikre strategier til at skabe varige vaner

MODUL 4: FYSISK AKTIVITET

I dette modul lærer du om:

 • Værdien af fysisk aktivitet 
 • Træning og vægttab
 • Effektiv træning på kort tid

MODUL 5: STRATEGIER

I dette modul lærer du om:

 • At gøre sund livsstil simpelt 
 • Mikrovane princippet

MODUL 6: SPISEMØNSTRE

I dette modul lærer du om:

 • 6 simple tips til at spise mindre
 • 3 selvsaboterende spisemønstre

MODUL 7: MÅLEMETODER

I dette modul lærer du om:

 • Værdien af vane tracking
 • Diverse målemetoder og apps

MODUL 8: SØVN

I dette modul lærer du om:

 • Søvnens indflydelse på sundheden
 • Søvnens påvirkning på et vægttab
 • Gode tips til at sove godt

MODUL 9: FASTHOLDELSE

I dette modul lærer du om:

 • At fastholde motivationen
 • Hvad du gør når “falder i” og hvordan du kommer op på hesten igen

Til de fleste moduler vil der indgå opgaver. Det er ikke et krav, du laver dem, men de vil styrke dine resultater i forløbet. Derudover vil du også finde fine arbejdsark, direkte til at printe ud og bruge.

Barbara Blicher Hansen

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hængebugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskab til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg, og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Heidi ser muligheder fremfor begrænsninger og det giver super resultat.

vaegttab foer og efter 6 uger

Mia B

Jeg valgte et forløb hos Heidi, fordi jeg ønskede hjælp til varigt vægttab, at få mere overskud i hverdagen (energi) samt hjælp til træning i en travl hverdag, hvor familie kommer først.

Efter bare 8 uger har jeg fået lysår igen, igennem øget overskud i hverdagen samt et påbegyndende vægttab på 7 kg., som jeg ikke troede var muligt med så lidt arbejde.

Vaegttab med personlig traener på 8 uger

Derudover har jeg fået så meget inspiration til at leve sundt uden at gå på kompromis med lækkerheden i maden. Jeg under også mig selv noget usund, bare den gode slags.

Jeg har også fået mere overskud i hverdagen og et godt forhold til træning (elsker min TRX-sele) og er top motiveret til at forsætte mit vægttab.

Jeg kan klart anbefale Heidi som coach/personlig træner til andre og har allerede gjort det. Heidis livssyn og træningsfacon er helt fantastisk. Hun er ærlig og har været meget støttende i forløbet når jeg har været i tvivl om noget. 

Hvorfor vælge mig som din sundhedscoach?

Når jeg rådgiver dig, så ser jeg hele dig. Det vil sige jeg sætter mig grundigt ind i hvem du er,  dine mål og så laver jeg en realistisk plan ud fra det. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer. Det er ligesom et symfoniorkester, det hele skal spille sammen, for at få en krop i balance.

Samtidig har jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress, har en stofskiftesygdom jeg kæmper med (og ikke mindst en overgangsalder), og har derfor en evne til at tilgå forløbet meget nuanceret. Kombinationen af mine erfaringer, uddannelsesbaggrund og menneskesyn gør mig et godt valg som din sundhedscoach.

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser HER

VÆR MED FRA DEN 8 MAJ I 8 UGER
FOR KUN 105 KR. OM UGEN

Prisen for at kickstarte din sunde livsstil og få strategierne til at skabe varigt vægttab er kun:

BASIS PAKKEN

847
kr.
 • 1 ugentlig gruppecoaching i 8 uger
 • 9 modulers online kursus til evigt eje
 • 1 ugentlig personlig opfølgning på mail i 8 uger

DE LUXE PAKKEN

1.447
kr.
 • 1 ugentlig gruppecoaching i 8 uger
 • 9 modulers online kursus til evigt eje
 •  

 • Ekstra i DeLuxe pakken

 • Ubegrænset mail korrespondance i 8 uger

Du kan uden tvivl finde masser af viden, ved at bruge Mr. Google, men det er sjældent manglende viden, der er problemet. Det er mere at få hjælp til at stoppe de dårlige vaner, at finde tiden i en travl hverdag og have en overskuelig plan.

Det er det, jeg hjælper jeg dig med.

Ofte stillede spørgsmål

Ja det er intet krav for at være med på kurset at man deltager i gruppesessionerne og online modulerne i sig selv er guld værd og dem har du adgang til et helt år.

Alle gruppe samtalerne bliver også optaget så skulle der være nogle gange du ikke kan deltage er det ikke en forhindring for at være med i forløbet. 

Nej jeg tror ikke på kostplaner, de er både meget indskrænket ift. den mad du kan spise og derudover tænker jeg ikke du ønsker at være bundet af en kostplan resten af livet?

Derfor lærer jeg dig i stedet, hvordan du skal spise for at få optimal næring og samtidig holde styr på dine kalorier.

Der kan og vil nok forekomme en form for ”tracking” af din kost de første par uger, så du får styr på dit mad/kalorieindtag, mere behøves ofte ikke.

Nej der indgår ikke konkrete personlige skræddersyet programmer. Men du kan tilkøbe dette ved siden af.

Nej dette er et online forløb baseret på samtaler samt online kursus materiale. 

Du har selv ansvar for hvor og hvordan du skal træne.

Jeg har valgt at sætte en tidsramme på forløbet, fordi jeg gerne vil have at du kan overskue det tidsmæssigt og mentalt. Samtidig vil jeg også have at du er klar på at comitte dig til skabe resultater indenfor en overskuelig periode, kun på den måde kan jeg hjælpe dig bedst.

Ja du kan sagtens købe ekstra personlige coaching samtaler, hvis du har brug for dette.  Jeg har lavet et godt tilbud så i kan købe personlige sessioner til kun 750 kr. pr. session.

Du kan downloade alt materialet, således du har adgang til det for evig tid.

Det vil ligge på platformen du får adgang til i 1 år, så du har masser af tid til at se og gense det hele og senere hen downloade det, hvis du vil. 

Repetition er en af de vigtigste strategier til succes.

Få en 20 minutters afklarende samtale om Heidi er den rigtige til at hjælpe dig.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top