Bogen til NUTIDENS AMAZONER

– vigtig viden og kærlige budskaber til perfekte uperfekte kvinder (og mænd).

Denne bog er især til dig, kære kvinde (er også eminent til ambitiøse mænd), der gerne vil have det bedste ud af livet. At finde (og opretholde) din energibalance er nøglen til både at excellere på jobbet, som forældre, lækker kæreste og ægtefælle.

Ved at optimere dine energiressourcer, finde balance og være opmærksom på både dine mentale og fysiske velbefindende, kan du skabe en solid grund for at opnå bedre performance og livsglæde.

Inspirationen finder du i min bog: “Bogen til NUTIDENS AMAZONER – vigtig viden og kærlige budskaber til perfekte uperfekte kvinder (og MÆND).

Bogen tager udgangspunkt i den nyeste forskning og du lærer de selvsamme strategier som både professionelle og sportsudøvere verden over bruger til at skabe høj energi, opnå bedre fokus og mindre stress.

Forfatter, foredragsholder og fitnessekspert Marina Aagaard anmelder bogen (uddrag):

Bogen er anbefalet; især for helt eller delvist sundhedsinteresserede med dårlige erfaringer og ringe resultater fra andre sammenhænge, hvor det overvejende har handlet om det fysiske. Der er både sund repetition og ny inspiration i form af tanketræning.

Bogens mål er at udbrede viden om, hvordan man bruger hjernen, tankerne, til at få kroppen i balance – godt hjulpet af de konkrete fysiske strategier.

Bogen rummer de klassiske budskaber om kost, motion, søvn og motivation. Men forfriskende nok i en tone et godt stykke fra det sædvanlige slanketema (selvom man som bonus kan blive slankere, når man følger bogens tips), fokus er at udvikle sig mentalt og præstere bedre.

Bogen er indbydende. Flotte farver, skrifttyper og illustrationer og smukke, levende fotos af forfatter og natur. Meget overskuelig opsætning og varierede afsnit. Den kan læses fra ende til anden eller bruges efter behov som opslagsbog.”

Korte afsnit, highlights fra flere discipliner, krydret med konkrete tips, der er til at forstå og iværksætte. Bogens styrke er, at den vægter det mentale i mindst samme grad som de fysiske områder. Som læser bliver man overbevist om, at det vil gavne at sætte ind der.

Læs hele hendes anmeldelser af bogen

Janne Schmidt Nielsen, selvstændig alenemor med store livsnyderambitioner.

“Jeg har kæmpet en “livstid” med yo-yo vægt, træthed og energiudfordringer. Smerter og sygdomsdiagnoser har sneget sig til med alderen.

Med Heidis bog, kan jeg se, at jeg har været på rette vej, men at jeg har “misset” det “hele billede”:

“Energibalancen” var den manglende brik i mit puslespil: dét at alt hænger sammen, hvilket i sig selv, kan virke uoverskueligt, men pointen er netop, at Heidis bog gav mig både en “aha-oplevelse” og en “ahhh-oplevelse” + var så konkret, at jeg vitterlig føler at hun gør “sundhed simpel”, for nu er jeg gået i gang uden at føle mig overvældet og dét giver i sig selv masser af ny energi, motivation og livsglæde.

Helt konkret er f.eks. effekten af at trække vejret “ordentligt og rigtigt” ret overvældende.

Tak Heidi for en overskuelig bog – du har virkelig læseren i fokus med dine fine opsummeringer, som gør at jeg kan læse bogen, vende tilbage – putte lidt mere på mit energibarometer – bogen, som jeg har savnet helt mit liv – tak bare tak.”

FAKTA om bogen:

Optimering af fysisk, følelsesmæssig, mental og spirituel energi er afgørende for at opnå maksimal performance og succes.

Ved at prioritere sund kost, motion og tilstrækkelig hvile kan du styrke din fysiske energi og opnå en krop i balance.

Ved at dyrke selvpleje, håndtere følelser og opbygge sunde relationer kan du forbedre din følelsesmæssige energi og trivsel.

Gennem mental træning, fokus og læring kan du skærpe din mentale energi og evne til at tackle udfordringer.

Endelig, ved at dyrke spirituelle praksisser, finde formål og forbindelse til noget større, kan du opnå en dybere følelse af mening og spirituel energi.

Ved at optimere disse fire energiressourcer kan du opnå en holistisk tilgang til succes og leve et mere berigende liv. Alt dette lære du i denne bog.

KØB den hellere i dag end “næste mandag”, for jo før du kommer i gang – jo før kan du nyde livet endnu mere – nu med en god mavefornemmelse af sundhed, styrke og velvære.

Med tanker på dig og din fremtid.

Heidi Kristine Møller
Sundhedsekspert, performance coach & forfatter.

Bogen er til dig, som ønsker at…

✔️ Få short cuts til mere energi og overskud

✔️ Blive klogere på, hvordan du får din krop i balance både fysisk og mentalt

✔️ Blive en bad ass vanebryder og få sat skub på de drømme du har

✔️ Nå dine mål, uden at det kræver store livsforandringer

✔️ Blive mere handlestærk

✔️ Få mere glæde og positivitet

Britta Petersen skrev: 

For mig har den givet en helt speciel oplevelse ved at blive ført gennem hele kroppen, både fysisk og mentalt. Jeg har fået styr på flere ting ☺️

Kirsten Marie Sørensen skrev :

En fantastisk informativ og anvendelig bog – en bog som jeg vil tage frem igen og igen . Bogen er samtidig let læst for du formår at gøre svært tilgængeligt stof tilgængeligt. Desuden betyder skriftstørrelsen at man kan sidde godt samtidig med man læser :-).

Afsnittet omkring åndedrættet blev en ahaoplevelse – man ved det er vigtigt og afgørende for effekt af træning – men du formår at forklare det, så det også forstås – og det betyder at man får endnu større udbytte af det.

Siderne efter de enkelte kapitler med 10 pointer er rigtig gode. kapitlerne med værdi og mål -er lige til at arbejde med – tak for det.. Ikke mindst kommentaren: afbrydelser gør dig dum – det er jo rigtigt – værd at huske – og ikke mindst at handle efter 🙂 TAK for dig ❤️  ☺️

Lise Fabild skrev:

Ved at læse din bog, er jeg endnu engang blevet gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er at: holde sig i gang, spise sundt og hvor vigtigt ens søvn er for helbredet.

Det der også er godt ved din bog, er at den enten kan læses i en køre, eller som jeg har tænkt mig her efter jeg har læst den, også at bruge den som et slags opslagsværk.

Carina Øehl Cederby skrev:

Bogen er let læselig med gode fif og dejlige aha-oplevelser ⭐️
Jeg er vild med forfatterens måde at formulere sig på i et forståeligt sprog – HURRAAYY 

Helle Stoltz skrev: 

jeg har læst bogen færdig. Specielt kapitlet omkring åndedrættet og betydningen af god vejrtrækning, gav stof til eftertanke❤️  Bogen kan helt klart anbefales

Scroll to Top