Bogen til NUTIDENS AMAZONER

– vigtig viden og kærlige budskaber til perfekte uperfekte kvinder (og mænd).

Denne bog er til dig, der utallige gange har forsøgt at ændre livsstil, blive mindre stresset og/eller få mere energi uden rigtigt at få varige resultater
Har du et brændende ønske om at leve en sundere livsstil? Blive slankere? Har du forsøgt igen og igen uden at det lykkedes? 
Måske har du kigget de forkerte steder – måske trænger du til en ny vinkel som rent faktisk virker på den lange bane.
Min populære bog har et helt andet fokus, som du vil elske (endnu) højere: nemlig at have mindre fokus på ydre skønhed og putte mere energi ind i at blive stærk – både fysisk og mentalt.
At finde (og opretholde) din energibalance er nøglen til både at excellere på jobbet, som forældre, lækker kæreste og ægtefælle.
Inspirationen finder du i min bog: “Bogen til NUTIDENS AMAZONER – vigtig viden og kærlige budskaber til perfekte uperfekte kvinder (og MÆND).

Forfatter, foredragsholder og fitnessekspert Marina Aagaard anmelder bogen (uddrag):

“Det er på tide med fokus på mental og fysisk styrke fremfor kalorietælling.

Bogen er anbefalet; især for helt eller delvist sundhedsinteresserede med dårlige erfaringer og ringe resultater fra andre sammenhænge, hvor det overvejende har handlet om det fysiske. Der er både sund repetition og ny inspiration i form af tanketræning.

Bogen rummer de klassiske budskaber om kost, motion, søvn og motivation. Men forfriskende nok i en tone et godt stykke fra det sædvanlige slanketema (selvom man som bonus kan blive slankere, når man følger bogens tips), fokus er at udvikle sig mentalt og præstere bedre.

Bogens mål er at udbrede viden om, hvordan man bruger hjernen, tankerne, til at få kroppen i balance – godt hjulpet af de konkrete fysiske strategier. Bogen indeholder: Introduktion, overblik over energiområder, og 11 kapitler.

Det første ‘Roden til smerten er ikke der, hvor det gør ondt” fortæller om de senere års varme emne “smerter”. Derefter følger fire kapitler om fysiske indsatsområder: Åndedrættet, Ernæring, Fysisk Aktivitet og Restitution (et vigtigt område, der tit glemmes).

Derefter følger seks kapitler koncentreret om tanker og vaner. Kraften fra dine tanker og dit mindset, Kunsten at vinde tid, Vaneændringer, Værdier, Nå dine mål og Du har en historie, men du er ikke din historie.

Korte afsnit, highlights fra flere discipliner, krydret med konkrete tips, der er til at forstå og iværksætte. Bogens styrke er, at den vægter det mentale i mindst samme grad som de fysiske områder. Som læser bliver man overbevist om, at det vil gavne at sætte ind der.

Alle afsnit afsluttes med “10 vigtige pointer …
,hvilket gør det nemt at finde tilbage til nøglebudskaber og indsatsområder.

Bogen er indbydende. Flotte farver, skrifttyper og illustrationer og smukke, levende fotos af forfatter og natur. Meget overskuelig opsætning og varierede afsnit. Den kan læses fra ende til anden eller bruges efter behov som opslagsbog.”

Janne Schmidt Nielsen, selvstændig alenemor med store livsnyderambitioner.

“Jeg har kæmpet en “livstid” med yo-yo vægt, træthed og energiudfordringer. Smerter og sygdomsdiagnoser har sneget sig til med alderen.

Med Heidis bog, kan jeg se, at jeg har været på rette vej, men at jeg har “misset” det “hele billede”:

“Energibalancen” var den manglende brik i mit puslespil: dét at alt hænger sammen, hvilket i sig selv, kan virke uoverskueligt, men pointen er netop, at Heidis bog gav mig både en “aha-oplevelse” og en “ahhh-oplevelse” + var så konkret, at jeg vitterlig føler at hun gør “sundhed simpel”, for nu er jeg gået i gang uden at føle mig overvældet og dét giver i sig selv masser af ny energi, motivation og livsglæde.

Helt konkret er f.eks. effekten af at trække vejret “ordentligt og rigtigt” ret overvældende.

Tak Heidi for en overskuelig bog – du har virkelig læseren i fokus med dine fine opsummeringer, som gør at jeg kan læse bogen, vende tilbage – putte lidt mere på mit energibarometer – bogen, som jeg har savnet helt mit liv – tak bare tak.”

FAKTA om bogen:

 Denne bog er til dig, der utallige gange har forsøgt at ændre livsstil, blivemindre stresset og/eller få mere energi uden rigtigt at få varigeresultater

Denne bog er til dig, kære kvinde (er også eminent til ambitiøse mænd), der gerne vil finde balancen i dit liv.

Den giver dig den viden, du har brug for, så du kan nå dine mål.

Bogen er fyldt med vigtig viden omkring kroppen, men udover det, guider den dig til, hvordan du kan ændre de ting i dit liv, der modarbejder din vej mod målet.

Og så giver den dig en eminent metode til at gennemføre forandringer, som faktisk er behagelig og ikke kræver store livsforandringer fra den ene dag til den anden.Bogen tager udgangspunkt i den nyeste forskning. Du bliver klogere på, hvordan din hjerne virker og hvordan du kan skabe de forandringer du ønsker via ganske små justeringer, både på din sundhed og i forhold til dit mindset. Dine 2 mest powerfulde værktøjer!

KØB den hellere i dag end “næste mandag”, for jo før du kommer i gang – jo før kan du nyde livet endnu mere – nu med en god mavefornemmelse af sundhed, styrke og velvære.

Med tanker på dig og din fremtid.

Heidi Møller
Performance specialist, cert. Coach & forfatter.

Bogen er til dig, som ønsker at…

✔️  Få short cuts til mere energi og overskud

✔️  Blive klogere på, hvordan du får din krop i balance både fysisk og mentalt

✔️  Blive en bad ass vanebryder og få sat skub på de drømme du har

✔️  Nå dine mål, uden at det kræver store livsforandringer

✔️  Blive mere handlestærk

✔️  Få mere glæde og positivitet

Uddannelse

Jeg har følgende uddannelser:

  • Bachelor i Idræt.
  • Diplomtræner fra D.I.F.
  • Master i NLP Business.
  • Life og business coach fra Manning Inspire.
  • Holistic life coach ved C.H.E.K Institute.
  •  Z –Health certificeret movement specialist (R- , I-,  S- & T- phase samt Structure ).
  • Aerobic-, spinning- , pilates-  TRX- og Kettlebell instruktør.
  • Samt uddanner mig løbende med endnu flere kompetencer inden for mit felt.

Britta Petersen skrev: 

For mig har den givet en helt speciel oplevelse ved at blive ført gennem hele kroppen, både fysisk og mentalt. Jeg har fået styr på flere ting ☺️

Kirsten marie Sørensen skrev :

En fantastisk informativ og anvendelig bog – en bog som jeg vil tage frem igen og igen . Bogen er samtidig let læst for du formår at gøre svært tilgængeligt stof tilgængeligt. Desuden betyder skriftstørrelsen at man kan sidde godt samtidig med man læser :-).

Afsnittet omkring åndedrættet blev en ahaoplevelse – man ved det er vigtigt og afgørende for effekt af træning – men du formår at forklare det, så det også forstås – og det betyder at man får endnu større udbytte af det.

Siderne efter de enkelte kapitler med 10 pointer er rigtig gode. kapitlerne med værdi og mål -er lige til at arbejde med – tak for det.. Ikke mindst kommentaren: afbrydelser gør dig dum – det er jo rigtigt – værd at huske – og ikke mindst at handle efter 🙂 TAK for dig ❤️  ☺️

Lise Fabild skrev:

Ved at læse din bog, er jeg endnu engang blevet gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er at: holde sig i gang, spise sundt og hvor vigtigt ens søvn er for helbredet.

Det der også er godt ved din bog, er at den enten kan læses i en køre, eller som jeg har tænkt mig her efter jeg har læst den, også at bruge den som et slags opslagsværk.

Carina Øehl Cederby skrev:

Bogen er let læselig med gode fif og dejlige aha-oplevelser ⭐️
Jeg er vild med forfatterens måde at formulere sig på i et forståeligt sprog – HURRAAYY 

Helle Stoltz skrev: 

jeg har læst bogen færdig. Specielt kapitlet omkring åndedrættet og betydningen af god vejrtrækning, gav stof til eftertanke❤️  Bogen kan helt klart anbefales

Scroll to Top