Bogen til Nutidens Amazoner

Amazonerne var kvindelige krigere berømte for deres mod. De gik ikke op i taljemål eller tøjstørrelser. De gik op i, at de var stærke – både fysisk og mentalt. For er man ikke det, kan man ikke toppræstere. Du, stærke kvinde, der læser dette, du vil sikkert også gerne toppræstere. Du vil excellere på arbejdet, og derhjemme skal du både være supermor og en lækker kæreste for din partner.

Denne bog er til dig, kære kvinde, der gerne vil finde balancen i dit liv. Den giver dig den viden, du har brug for, så du kan nå dine mål. Bogen er fyldt med vigtig viden omkring kroppen, men udover det guider den dig til, hvordan du kan ændre de ting i dit liv, der modarbejder din vej mod målet. Og så giver den dig en eminent metode til at gennemføre forandringer, som faktisk er behagelig og ikke kræver store livsforandringer fra den ene dag til den anden.

I vores tid, hvor der er så meget fokus på den ydre skønhed, kan man godt glemme, at nøglen til at nå sine mål er, at man er stærk – både fysisk og mentalt. Og for at være det, skal ens krop være i balance.

Bogen er til dig, som ønsker at…

✔️  Få short cuts til mere energi og overskud

✔️  Blive klogere på, hvordan du får din krop i balance både fysisk og mentalt

✔️  Blive en bad ass vanebryder og få sat skub på de drømme du har

✔️  Nå dine mål, uden at det kræver store livsforandringer

✔️  Blive mere handlestærk

✔️  Få mere glæde og positivitet

Bogen tager udgangspunkt i den nyeste forskning. Du bliver klogere på, hvordan din hjerne virker og hvordan du kan skabe de forandringer du ønsker via ganske små justeringer, både på din sundhed og i forhold til dit mindset. Dine 2 mest powerfulde værktøjer!

Marina Aagaard forfatter, foredragsholder og fitnessekspert skrev:

…………Det er en utroligt lækker bog og den er inspirerende/motiverende.

Jeg var helt lettet, da jeg kunne nikke genkendende til alle bogens temaer. Nok også fordi vi har fulgt og fundet mange af de samme inspirationskilder.

Jeg blev inspireret af især af dine tanketekster og det om værdierne. Selvom jeg selv har undervist i det! Det gavner med repetition, nye vinkler og nye spørgsmål.

Læs hele anmeldelsen her

Britta Petersen skrev: 

For mig har den givet en helt speciel oplevelse ved at blive ført gennem hele kroppen, både fysisk og mentalt. Jeg har fået styr på flere ting ☺️

Kirsten marie Sørensen skrev :

En fantastisk informativ og anvendelig bog – en bog som jeg vil tage frem igen og igen . Bogen er samtidig let læst for du formår at gøre svært tilgængeligt stof tilgængeligt. Desuden betyder skriftstørrelsen at man kan sidde godt samtidig med man læser :-). Afsnittet omkring åndedrættet blev en ahaoplevelse – man ved det er vigtigt og afgørende for effekt af træning – men du formår at forklare det, så det også forstås – og det betyder at man får endnu større udbytte af det.

Siderne efter de enkelte kapitler med 10 pointer er rigtig gode. kapitlerne med værdi og mål -er lige til at arbejde med – tak for det.. Ikke mindst kommentaren: afbrydelser gør dig dum – det er jo rigtigt – værd at huske – og ikke mindst at handle efter 🙂 TAK for dig ❤️  ☺️

Lise Fabild skrev:

Kære Heidi, sikke en flot bog du har fået skrevet.

Jeg kan rigtig godt li´den måde du har bygget den op på. De smukke billeder, som jeg bruger til refleksion over det, jeg har læst, de små gode historier om de klienter du har haft, der gør kapitlerne mere levende, og den måde du sluttet hvert afsnit af på med ” de 10 vigtige Pointer …. ” er virkelig et godt skub.

Ved at læse din bog, er jeg endnu engang blevet gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er at: holde sig i gang, spise sundt og hvor vigtigt ens søvn er for helbredet.

Det der også er godt ved din bog, er at den enten kan læses i en køre, eller som jeg har tænkt mig her efter jeg har læst den, også at bruge den som et slags opslagsværk.

Carina Øehl Cederby skrev:

Bogen er let læselig med gode fif og dejlige aha-oplevelser ⭐️
Jeg er vild med forfatterens måde at formulere sig på i et forståeligt sprog – HURRAAYY 

Helle Stoltz skrev: 

jeg har læst bogen færdig. Specielt kapitlet omkring åndedrættet og betydningen af god vejrtrækning, gav stof til eftertanke❤️  Bogen kan helt klart anbefales

Jeanne Banke Nielsen skrev:

Bogen kan varmt anbefales – let læselig med en super god opsummering efter hvert kapitel, så det gør det nemt at følge rådene i hverdagen