Det stressfrie liv

Lad mig lære dig at brænde igennem i stedet for at brænde ud

Kender du til:

 • At være en person med mange jern i ilden og som elsker det. Så meget at du sjældent slapper af, eller mærker efter, hvordan du egentligt har det?
 • Dagligt at skulle præstere, producere, være effektiv og omstillingsparat?
 • Gerne både at vil være badass til din business, den overskudsagtige forældre og kæreste?
 • At du helst ikke må fejle, men skal klare alt til perfektion?
 • At være er en, som har svært ved at sige nej til andre, når de beder dig om hjælp. Det kan være chefen, kollegaerne, familien eller måske kunder, som rykker i dig og gør, at du ofte tilsidesætter dig selv og forfordeler andre?

Mange af mine tidligere klienter kunne genkende selv i en eller flere af ovenstående udsagn. Det de bare ikke var bevidste om, var de negative konsekvenser det gav dem – nemlig et alt for højt stressniveau og en følelse af manglende energi overskud.  

Alt handler om balance mellem at bruge og oplade energi. Det handler om stressfri selvledelse.

Har du tænkt over, hvad konsekvenserne på sigt vil være, hvis du ikke har ressourcerne til at performe hver dag og passe godt nok på dig selv og dine nærmeste?

Hvad nu hvis du må sygemelde dig i flere måneder? Eller bliver så hårdt ramt, at du ikke kan vende tilbage til dit nuværende liv og må sadle om til noget mindre attraktivt?

Hvis man går for meget på kompromis med egne behov, og ikke passer på ens fysiske samt mentale ressourcer, så ender det med, at man brænder ud og bliver ramt med stress.

Lad mig hjælpe dig til at undgå dette. Lad mig hjælpe dig til at brænde igennem, uden at brænde ud.

Der kan være mange årsager til, at man kan rammes med stress, og det er sjældent en ting alene.

Jeg hjælper dig til både at styrke dine fysiske, mentale samt følelsesmæssige energiressourcer, således du bliver bedre til at takle de udfordrende situationer, du end måtte stå i.

Kort sagt får du en sundere krop og et stærkere mindset og bliver dermed bedre til at performe hver dag – både i privatliv og arbejdsliv – uden, at du rammes med stress.

Med mig som din coach vil jeg  guide og støtte dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Jeg sørger for at få tydeliggjort de områder, der skal justeres på og som har betydning for, at du opnår et bedre liv i balance – således du opnår:

• Mere gejst og glæde
• Mere energi og overskud
• Mindre dårlig samvittighed
• Bedre balance mellem arbejde og privatlivet
• Øget gennemslagskraft

Med mere…

Vi arbejder positivt med dit stressniveau, så du “høster” de gode elementer og slipper for de negative konsekvenser

REFERENCE

På få sessioner gav Heidi mig flere gode, konkrete og overskuelige værktøjer og råd til at vedligeholde og opnå god work/life balance. Det er ikke så svært som man skulle tro, med den rette coach!

Hun stiller gode spørgsmål og udfordrer ens overbevisninger, så man er med i hele processen og opnår en god forståelse for, hvilke områder man selv skal arbejde med, hvorfor og hvordan.

Heidi er inspirerende, faglig dygtig og har en power udstråling, som smitter af.

Mine varmeste anbefalinger herfra!
Line Krogsgaard Erichsen, Marketing & Management Independent Consultant

Du og din krop er designet til at kunne klare kortvarige stressede perioder. Der, hvor det bliver problematisk, er når perioderne med for højt stressniveau bliver for lange og desværre reagerer mange ofte for sent på deres stress.

Og statistikken er skræmmende:

 • 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag.  
 • 3.000 går årligt går på førtidspension pga. dette 
 • 1400 danskere dør hvert år af det – knap 4 om dagen. 

Så skal du tage stress alvorligt? JA

Et forløb indeholder flere af følgende elementer:

Mine forløb er en kombination af coachende samtaler og online materiale. Jeg tager klienter uanset, hvor du bor, for vi kan mødes fysisk eller online eller lave en kombination af begge. 

 Et forløb med mig vil typisk indeholde flere af disse elementer:

 • Livsstilsanalyse
 • Tydeliggørelse af dine styrker samt udviklingsområder
 • Coping strategier til stresshåndtering
 • Bedre work-life balance
 • Værdiafklaring
 • Hjælp til bedre planlægning, struktur med mere

Udover vores samtaler, vil du få adgang til en masse online materiale, som støtter lige præcis dig i dine behov. Det kan være materiale i form af opgaver, værktøjer, relevant viden og inspiration. Det meste vil være i form af lydfiler, så det gør det let og nemt for dig.

REFERENCE

Med coaching kom jeg ud af mit sorte hul og fandt livsglæden igen

Der er ingen tvivl om, at jeg var godt på vej ned i et stort sort hul, der kunne have været svært at komme op af igen. Ved hjælp af coachingen lykkedes det mig hurtigt at få vendt min retning inden jeg led fysisk og mental overlast.

Mit udbytte af coachingen har helt klart været, at jeg har fået energien og arbejdsglæden tilbage. Jeg har fået tydeliggjort, hvad det er, der virkelig har værdi for mig, både i mit privatliv og arbejdsmæssigt. Samtidig har jeg fået værktøjerne til, at skabe de forandringer der gør, at jeg kan få præcist det liv, som jeg drømmer om.

Ulrich Slothhuus, Proact.

”Mit fokus er på individets performance og på det hele menneske. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer. ”

Hvorfor vælge mig som din coach?

Fordi du vil have en coach og mentor, som har fokus på hele dig. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at skabe bedre balance samt styrke både de fysiske og mentale ressourcer.

Jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress og har derfor en evne til at tilgå stresshåndtering meget nuanceret.

Kombinationen af mine mange års erfaringer, mangeårige uddannelsesbaggrund og sunde menneskesyn gør mig et godt valg som din coach, til at hjælpe dig med at opnå det stressfrie liv.

Du kan læse mere om Heidi HER.

Pris på et forløb

Hvor længe et individuelt forløb varer er meget forskelligt, derfor har jeg også gjort det muligt at vælge forskellige modeller.

Vi fastsætter selvfølgelig sammen længden på dit forløb ift., hvornår du er rustet til at forsætte selv på egen hånd og din motivation kan fastholdes og bliver integreret, som en naturlig del af dit liv.

Da der er forskel på, om du ønsker online forløb, face to face, 1-3-5 eller 20 sessioner, kan den endelige pris først fastsættes, efter vi har haft en afklarende samtale. 

Book derfor en uforpligtende gratis samtale med mig på mail info@powerperformance.dk

Minimumspris pr. session starter ved 750 kr.

Du er også velkommen til at sende mig en mail med dine spørgsmål på info@powerperformance.dk

Er du stadig i tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig så få en 15 minutters afklarende samtale

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top