Det stressfrie liv

Alt handler om balance mellem at bruge og oplade energi. 

Lær hvordan du bliver mere effektiv, ved at optimerer din tid og forebygger stress og udbrændthed.

 

Har du tænkt over

Hvad konsekvenserne på sigt vil være, hvis du pludselig mister dit 6. gear og ikke har ressourcerne til at præstere hver dag og passe godt nok på dig selv og dine nærmeste?

Hvad nu hvis du må sygemelde dig i flere måneder? Eller bliver så hårdt ramt, at du ikke kan vende tilbage til dit nuværende liv og må sadle om til noget mindre attraktivt?

Hvis man går for meget på kompromis med egne behov, og ikke passer på ens fysiske samt mentale ressourcer, så ender det med, at man brænder ud og bliver ramt med stress.

Lad mig hjælpe dig til at forblive stressfri og hjælpe dig til at brænde igennem, uden at brænde ud.

Resultaterne af et stressfri forløb

Jeg hjælper dig til at styrke dine fysiske, mentale samt følelsesmæssige energiressourcer, således du bliver bedre til at tackle de udfordrende situationer, du end måtte stå i og kan forblive stressfri.

Kort sagt får du en sundere krop og et stærkere mindset og bliver dermed bedre til at performe hver dag – og oveni have energi og overskud både i privatliv og arbejdsliv.

Med mig som din coach vil jeg  guide og støtte dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Jeg sørger for at få tydeliggjort de områder, der skal justeres på og som har betydning for, at du opnår et bedre liv i balance – således du opnår:

 • Mere gejst og livsglæde
 • Øget energi og produktivitet
 • Mere handlekraft 
 • Ingen dårlig samvittighed
 • Øget kreativitet og problemløsningsevner
 • Bedre balance mellem arbejde og privatlivet

Vi arbejder positivt med dit stressniveau, så du “høster” de gode elementer og slipper for de negative konsekvenser.

Et stressfri forløb indeholder

Mine forløb er en kombination af coachende samtaler og online materiale. Jeg tager klienter uanset, hvor du bor, for vi kan mødes fysisk eller online eller lave en kombination af begge. 

Et forløb vil typisk indeholde flere af disse elementer:

 • Livsstilsanalyse samt plan for optimering
 • Tydeliggørelse af dine styrker samt plan for udviklingsområder
 • Coping strategier til stresshåndtering
 • Life – work balance strategier
 • Tidsstyringsværktøjer
 • Hjælp til målsætning, planlægning, og struktur 
 • Med mere

Hvad er stress? 
Stress er kroppens naturlige reaktion på udfordringer og pres. Når vi oplever stress, frigiver vores krop stresshormoner som adrenalin og kortisol, der forbereder os på kamp eller flugt. Kortvarig stress kan være gavnligt, da det kan øge vores opmærksomhed og energiniveau. Dog kan langvarig og ubehandlet stress have alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed samt vores præstation.

Vigtigheden af stresshåndtering
For ambitiøse high performere er stresshåndtering afgørende for at opnå vedvarende succes og høj præstation. Ved at forebygge stress og træffe proaktive foranstaltninger kan du opnå en optimal balance mellem udfordringer og evner, hvilket vil styrke din evne til at levere på et højt niveau. Stressreducerende teknikker kan også forbedre din kreativitet, problemløsningsevne og beslutningstagning.

Du og din krop er designet til at kunne klare kortvarige stressede perioder. Der, hvor det bliver problematisk, er når perioderne med for højt stressniveau bliver for lange og desværre reagerer mange ofte for sent på deres stress.

Og statistikken er skræmmende:

 • 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag  
 • 3.000 går årligt på førtidspension pga. dette 
 • 1400 danskere dør hvert år af  det – knap 4 om dagen

Så skal du tage stress alvorligt? JA

Ulrich Slothhuus

Mit udbytte af coachingforløbet har helt klart været, at jeg har fået energien og arbejdsglæden tilbage. Jeg har fået tydeliggjort, hvad det er, der virkelig har værdi for mig, både i mit privatliv og arbejdsmæssigt. Samtidig har jeg fået værktøjerne til at skabe de forandringer der gør, at jeg kan få præcist det liv, som jeg drømmer om.

Carsten Egeberg

I vores forsøg på at forebygge stress og højne vores velfærd i virksomheden, har Heidi Kristine Møller fra Power Performance været en værdifuld partner at samarbejde med.

Mie Petersen

Vi har brugt Heidi Kristine Møller til stress- og kommunikationskursus. I en travl hverdag med masser af afbrydelser og fuld fart på, sker der af og til misforståelser. 

”Mit fokus er på det hele menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske, følelsesmæssige og mentale ressourcer. ”

Hvorfor vælge mig som din coach?

Fordi du vil have en coach og mentor, som har fokus på hele dig. Jeg sætter værdi i at hjælpe dig til at skabe et liv i bedre balance samt styrke både de fysiske, følelsesmæssige og mentale ressourcer.

Jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress og har derfor en evne til at tilgå stresshåndtering meget nuanceret.

Kombinationen af mine mange års erfaringer, uddannelsesbaggrund og sunde menneskesyn gør mig et godt valg som din coach, til at hjælpe dig med at opnå det stressfrie liv.

Du kan læse mere om Heidi HER.

Pris og varighed på et stressfri forløb

Forløb af minimum 5 sessioner til en pris af 5.000 kr. i alt. 

Indholdet samt varigheden på et forløb afhænger af, hvor meget hjælp og sparring du har brug for, samt om det skal være online eller face to face. Derfor kan den endelige pris først fastsættes, efter vi har haft en afklarende samtale. 

Book derfor en uforpligtende gratis samtale med mig på mail info@powerperformance.dk

Du er også velkommen til at ringe, såfremt du spørgsmål på 2221 4477

Er du stadig i tvivl om jeg er den rigtige til at hjælpe dig så få en 20 minutters afklarende samtale

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top