Træning med TRX er for dig der vil træne effektivt på kort tid, hvor som helst og når som helst.

Træning med TRX er for dig der vil træne effektivt på kort tid, hvor som helst og når som helst.

TRÆNING MED TRX

Online programmet der får dig i topform på bare 3 x 30 minutter om ugen

Inspiration til træning med din TRX sele.

Mange kæmper med at finde tid til træning, føler sig fastlåst af et kedeligt fitnesscentermiljø, eller er usikre på, hvordan man opnår synlige resultater uden lange træningssessioner.

Træning med TRX-programmet er skabt til netop at tackle disse udfordringer. Med dette online univers af tonsvis af TRX-programmer kan du:

 • Træne effektivt hjemme, i parken eller på farten.
 • Opnå synlige resultater med bare 3 x 30 minutter om ugen.
 • Nyde friheden til at vælge mellem øvelser og programmer, der matcher dit niveau og dine mål.

Programmet henvender sig primært til personer som har en basis erfaring med styrketræningsøvelser. Du behøves ikke at have prøvet TRX før, men det er en fordel. 

Det er for dig der vil dyrke en træningsform, der er effektiv i en travl hverdag. Det er den nemmeste måde at skabe mærkbare resultater hurtigt, også når du er på farten.

Det eneste du skal have er en slyngetræner / TRX sele og så er du ready to go.

Du betaler kun et engangsbeløb på 197 kr. for at få adgang til et unikt TRX univers, med nok inspiration til at vare en livsalder.

Fordelene ved træning med TRX

Forestil dig en stærkere, mere tonet krop og en daglig rutine, der ikke er afhængig af et besøg i fitnesscentret. Træning med TRX gør dette til virkelighed med fordele som:

 • En flot og tonet krop pga. den optimale muskelaktivering
 • En stærkere krop, så du har mere power at give af i hverdagen
 • Forbedret smidighed, styrke, samt balance
 • Stærk coremuskulatur og flot holdning
 • Effektiv træning på kort tid
 • Fleksibiliteten og friheden til at træne, hvor som helst når som helst
Træn med TRX øvelser

Testimonials

Da jeg først fik min TRX sele, var jeg opsat på at bruge den korrekt for at få det meste ud af min træning. Det var netop hvad jeg fandt i dette TRX program – en guide til at træne rigtigt og effektivt. Jeg elsker, at jeg kan sammensætte mine egne træningspas, som integrerer ben, arme og mavetræning med de intervalprogrammer, jeg allerede kører med mit Fitbit ur.

Det bedste? De klare videoer! De gør det så nemt at følge med og sikre, at jeg bruger selen korrekt. Jeg har allerede anbefalet programmet til flere af mine venner.

Tak for et fantastisk program!

Med venlig hilsen, Helle Bøgh Simonsen

Hej Heidi,

Jeg vil bare sige, at jeg ELSKER mine TRX seler, og jeg ELSKER dit online program. Specielt opvarmnings- og benprogrammerne. 

Mega gode videoer, detaljeret forklaring af øvelserne, god lyd, godt tempo. Bare mega godt!

1000 tak.
Kh, Christina Corvinius

Da vi først dykkede ned i TRX-programmet, blev vi imponeret over mængden af materiale. Det krævede lidt tid at navigere mellem manualer og træningsprogrammer, men velkomstvideoen hjalp mig godt i gang.

Det absolut bedste ved programmet er friheden til at skræddersy egne træningspas, hvilket virkelig gør en forskel, efterhånden som vi udvikler os med TRX træningen. Selvom der er et behov for at bruge lidt tid på at orientere sig i starten, så er videoerne en stor hjælp – de gør det nemt at forstå selv de mere komplekse øvelser.

De ting jeg især elsker ved dette program er
1) Den gode flow-fornemmelse i øvelserne

2) Effektiviteten i programmerne er fantastisk – jeg kan lave et ugeprogram på kun 3 x 20 minutter, og det er ideelt for en travl hverdag og sidst men ikke mindst 3)  At kunne træne TRX udendørs tilføjer bare en ekstra dimension af frihed til min træningsrutine.

Kærlig hilsen, Bodil & Peter Terman Hansen

Træning med TRX er programmet for dig, som ønsker:

#1

At komme i gang med TRX træning på egen hånd og/eller trænger til ny inspiration og maksimal udfordring.

Du får 100 TRX øvelser og over 50 forskellige sammensatte træningsprogrammer. Programmerne er opbygget  helt fra begynder niveau og op til at kunne give selv den garvede TRX træner udfordringer. Det gør også at du uanset niveau, kan få masser af værdi. 

#2

Funktionel og effektiv træning med korte træningspas.

Alle programmerne er bygget op over princippet ” less is more”, så du får effektive øvelser, der involverer så mange muskelgrupper som muligt. Der findes både færdige TRX helkropsprogrammer samt programmer der er delt op i forskellige muskelområder, så du kan selv vælge ud fra, hvad du har mest behov for.

Du kan også mikse og matche programmerne, som det passer dig ved at sætte 2 programmer sammen og dermed få et længere træningspas, hvor du også involverer flere muskelgrupper.

#3

Fleksibiliteten og friheden til at træne hvor som helst, når som helst.

Det geniale ved TRX selen er, at det kræver ganske lidt plads – og fylder ikke mere end en skopose. Den kan hænges op i døren derhjemme, og ungerne kan lege, alt imens du får sved på panden.

Du kan også tage den med ud i naturen, så imens ungerne drøner rundt på legepladsen og bygger sandslotte, kan du bygge dine muskler – og være sammen med familien samtidig.

Alt dette får du i træning med TRX programmet, straks du logger ind:

 • Bibliotek med mere end 100 TRX træningsøvelser, du kan sammensætte på kryds og tværs.

 • Over 50 allerede sammensatte TRX programmer lige til at printe ud og følge. De er bygget op i niveauer (begynder, let øvet, øvet). Du finder bl.a. sammensatte ben- og hofteprogrammer, ryg- og bryst programmer, maveprogrammer, samt arme- og skulder programmer. 
  Du kan køre programmerne hver for sig eller sammensætte 2 – alt afhængigt af hvor lange træningspas du ønsker.

 • Masser af helkrops TRX programmer både super korte, som ikke tager mere end 20-30 minutter at gennemføre, samt længere programmer på 45-60 minutter.

 • Videoer der forklarer, hvordan du bruger en TRX sele, og har den gode teknik.

 • Follow along videoer bl.a. som inspiration til opvarmning og strækøvelser.

 • Stort videobibliotek af TRX trænings øvelserne, hvor hver enkelt øvelse illustreres med fokus på teknik og hvordan du kan sænke/øge sværhedsgraden af øvelsen og derved have endeløs inspiration/variation af øvelserne.

 • Flotte illustreret pdf manualer lige til at printe ud og bladre i. Der er billeder af start og slut, af hver øvelse, samt en beskrivelse af, hvordan du udfører øvelsen.
  Manualer er bygget op ift. forskellige muskelgrupper, så du finder manualer både for ben-, bryst-, ryg, skulder-, arme- samt maveøvelser. 

Køb din slyngetræner / TRX sele her

Der findes mange forskellige modeller, kvalitet og ikke mindst priser på diverse slyngetrænere. Du kan købe slyngetrænere fra ca. 400 kr. og op til 2.500 kr. Den originale TRX sele findes også i mange forskellige modeller ift. ens behov. 

Jeg har testet en del forskellige slyngetrænere og jeg må sige, at jeg er mest glad for den originale TRX sele, prisen er højere men kvaliteten er også langt bedre og de holder for evigt.  

Hvis du vælger at investerer i den originale TRX sele vil jeg anbefale den model der hedder TRX home 2 suspension trainer. Inde i dette kursus får du en rabatkode på 15% til diverse originale TRX seler. 

I nedenstående finder du links til nogle forskellige slyngetrænere .

Billig fitness: Slyngetræner Black-PRO – Nordic Strength 299 kr.

Body Multitrainer Træningsbånd 429 kr.

TRX home 2 suspension trainer 1.999 kr.

TRX suspension training - det optimale træningsredskab

TRX Suspension Training er et træningsredskab og koncept, der er testet og anerkendt af sportsverdenen, som det mest komplette og alsidige på markedet. Glem alt om dyre fitnessrum og pladstagende udstyr: TRX er mere effektivt og langt smartere end et helt fitnessrum tilsammen.  

Træning med TRX er:

 • En helt unik træningsform, der henvender sig alle uanset niveau og målsætning.

 • Et træningsredskab som giver dig næsten uanede mængder af øvelser, der opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygger skader.

 • En revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.

 • Optimal core træning.

 • Langt større muskelinvolvering i forhold til standard styrketræningsredskaber og – maskiner.

 • 3D træning: Nærmest ubegrænsede bevægelsesmuligheder i forskellige planer, så du opnår bedre performance og optimal aktivering af muskulaturen.

 • Et redskab, der ikke fylder mere end en skopose, og som er let at sætte op uanset, hvor du er.

Kvinden bag TRX programmet

TRX programmet er udarbejdet af mig, Heidi Kristine Møller, som over 25 år har arbejdet som coach og personlig træner for såvel topatleter samt den almindelige motionist.

Jeg har bl.a. en bachelor i idræt, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt certificeret TRX instruktør med kurserne: TRX Suspension Training Course, TRX Functional Training Course  og TRX Sports Medicine Suspension Training Course.

Desuden har jeg tidligere været ansvarlig for gruppetræningen i fitnesskæden SATS, uddannet 100 vis af instruktører og har  mange års praktisk erfaring samt store faglige viden, der alt sammen gør dette program til et højkvalitets produkt.

Læs mere om mig her.

Med programmet bliver du i stand til:

 • At kunne træne hvor som helst når som helst på bare 30 minutter.

 • At træne på egen hånd.

 • At sammensætte dine egne træningspas, da du lærer at opbygge dine egne programmer, og sammensætte dem i forhold til øvelsesvalg samt sværhedsgrad.

Fordelene ved programmet:

 • Adgang til din træning 24/7 da det hele ligger online.

 • At finde nok inspiration med din TRX træning til resten af livet.

 • Adgang for evig tid til alt materialet.

 • Programmerne er udviklet af en professionel personlig træner, der er veluddannet i diverse TRX kurser.

Din engangsinvestering i at blive tonet, komme i topform
og have adgang til uendelige timers TRX træning er

kun 197 kroner

Træning med TRX er et onlinekursus. Det eneste du skal bruge, er en internetforbindelse og en tablet eller computer, så kan du være i gang med det samme.

Du kan se det hele fra din telefon, pc eller tablet.

Alt materialet består af videoer og pdf’er, som du får adgang til i samme sekund, du køber programmet.

Når du har købt og betalt, så har du fri adgang til det hele, præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Ofte stillede spørgsmål

Ja og nej. Det du har brug for, er en eller anden form for slyngetræner, og en TRX sele er blot en af dem.  Jeg har selv testet en del forskellige og der er også en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet, så jeg er selv mest tilhænger af den originale TRX suspension trainer.

Ja absolut. Du lærer helt fra bunden (med introduktionsvideoer), hvordan du hænger selen op. Der er opvarmningsvideo du kan vælge at følge. Der er masser af programmer for begyndere og selvfølgelig også tips til hvordan du gør en specifik øvelse sværere og så er der også programmer opdelt i begynder til avanceret.

Du kan træne mere eller mindre alle steder.

Når man køber home edition udgaven får man også en "dorhanger" med som er en lille pude med en rem, som man så kan hænge TRX selen i. Så lukker man døren og TRX selen er fastgjort. 

Udenfor kan du hænge den i et TRX, lygtepæl, gyngestativ .... etc.

TRX træning er godt for:

 • Styrke: TRX træning er en effektiv måde at opbygge styrke i hele kroppen. Øvelserne kan tilpasses til alle niveauer, så du kan arbejde mod dine individuelle mål.
 • Smidighed: TRX træning kan også hjælpe dig med at forbedre din smidighed. Når du træner med TRX, bruger du din egen kropsvægt som modstand. Dette hjælper med at forbedre din mobilitet og rækkevidde af bevægelse.
 • Balance: TRX træning er også god til at forbedre din balance. Når du hænger i luften, er du nødt til at bruge din core og andre stabiliserende muskler for at holde dig oprejst. Dette kan hjælpe med at reducere risikoen for skader.
 • Corestyrke: TRX træning er en god måde at træne din core på. Din core er kernemuskulaturen, der omgiver din mave, ryg og bækken. En stærk core er vigtig for at forbedre din balance, stabilitet og præstation.
 • Kondition: TRX træning kan også hjælpe dig med at forbedre din kondition. Øvelserne kan være højintensitetsøvelser, der hjælper dig med at forbrænde kalorier og øge din udholdenhed.
 • Rehabilitering: TRX træning kan også bruges til rehabilitering efter skader. Øvelserne kan tilpasses til at være skånsomme for din krop, men stadig give dig en god træning.

Det korte svar er ja, 30 minutters træning med TRX er nok til at opnå en god træning.

Det lange svar er, at det afhænger af dine individuelle mål og fitnessniveau. Hvis du er nybegynder, kan 30 minutters træning være nok til at give dig en god start. Du kan starte med lette øvelser og gradvist øge intensiteten og varigheden af din træning, efterhånden som du bliver stærkere.

Hvis du er mere erfaren, kan du måske have brug for at træne i længere tid for at opnå dine mål. Hvis du for eksempel ønsker at forbedre din styrke eller kondition, kan du overveje at træne i 45-60 minutter om dagen.

Uanset dit niveau er det vigtigt at vælge øvelser, der er passende for dig. Hvis du er nybegynder, skal du starte med øvelser, der bruger din egen kropsvægt som modstand. Når du bliver stærkere, kan du begynde at bruge vægte eller andre former for modstand.

Her er nogle tips til at få mest muligt ud af din 30-minutters TRX-træning:

 • Start med en god opvarmning. Dette vil hjælpe med at forberede din krop til træning og reducere risikoen for skader.
 • Koncentrer dig om kvaliteten af dine øvelser. Det er bedre at udføre færre øvelser med god form end at udføre flere øvelser med dårlig form.
 • Hvis du er nybegynder, kan du overveje at arbejde med en kvalificeret TRX-instruktør. En instruktør kan hjælpe dig med at lære de korrekte teknikker og sikre, at du træner på en sikker måde.

TRX-træning er en effektiv måde at træne hele kroppen på. Med lidt planlægning kan du få en god træning i blot 30 minutter om dagen.

Det lærer jeg dig inde i programmet. Der er en udførlig video som viser dig helt præcist hvordan.

Det kommer an på hvilken model du vælger.  Den sele jeg vil anbefale, den hedder home edition og koster ca. 1.500 kr. Den kan du træne med både inde og ude. 

Det afhænger af dine individuelle behov og præferencer. Her er nogle faktorer, du skal overveje, når du træffer din beslutning:

 • Budget: TRX-slyngetrænere findes i et bredt prisspænd. Hvis du er på et stramt budget, er der stadig muligheder for at få en god træning.
 • Erfaring: Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte med en enklere model med færre funktioner. Når du bliver mere erfaren, kan du altid opgradere til et mere avanceret system.
 • Anvendelsesmuligheder: Vil du bruge din TRX til hjemmetræning, eller vil du have mulighed for at tage den med dig på rejser? 

Her er nogle anbefalinger baseret på disse faktorer:

 • For nybegyndere: TRX Home 2 er en god mulighed for nybegyndere. Den er nem at bruge og har et bredt udvalg af øvelser.
 • For erfarne brugere: TRX Tactical Gym er et godt valg for erfarne brugere. Den er robust og har et bredt udvalg af funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse din træning.
 • For rejsende: TRX Move er en god mulighed for rejsende. Den er let og kompakt, så du nemt kan tage den med dig.

Ja, TRX-træning er en form for styrketræning. TRX står for "Total-body Resistance Exercise", og det er en type træning, der bruger din egen kropsvægt som modstand. TRX-øvelser kan udføres for at træne alle de store muskelgrupper i kroppen, herunder bryst, ryg, skuldre, arme, ben og mave.

Når du træner med TRX, bruger du din egen kropsvægt som modstand. Dette gør det til en sikker og effektiv måde at træne på, uanset dit fitnessniveau. Du kan starte med lette øvelser og gradvist øge intensiteten og varigheden af din træning, efterhånden som du bliver stærkere.

TRX-træning kan også hjælpe med at forbedre din balance, smidighed og stabilitet. Dette skyldes, at du er nødt til at bruge din core og andre stabiliserende muskler for at holde dig oprejst, mens du træner.

Scroll to Top
hør mere om TRX træning

Kom i topform med med mine 5 mest effektive TRX øvelser

Tilmeld dig powerperformance nyhedsmail og få øvelserne – kvit og frit – samt andre gode tips om sundhed og TRX træning