Det powerfulde liv

Den største forskel på mild eller vild succes i dit liv er Din Personlige Energi

Få nøglen til succes og lær at skabe ekstraordinære resultater du lige nu kun drømmer om.

Har du tænkt over

Hvad det er der gør, at nogle mennesker skaber unikke præstationer? Hvad det er der gør, at de når deres mål, hvor det for andre aldrig rigtig lykkes?

Hvad er det, der gør, at nogle mennesker lader til at have uanede ressourcer, som gør, at de kan komme gennem hverdagens pligter, have en karriere, og stadig have energi og overskud og en positiv tilgang til livet, der er nærmest misundelsesværdig?

 • Vil du lære hemmeligheden bag topperformere og succesrige menneskers ukuelige fightervilje og udholdenhed?
 • Vil du vide, hvordan de sætter mål, og opbygger evnen til at performe hver dag, så de når dem?
 • Vil du kende strategierne de bruger til at brænde igennem, uden at brænde ud?

Nøglen til succes

Nøglen til succes ligger i, hvordan du styrer og optimerer dine energiressourcer og det er det, jeg er ekspert i at lære dig.

Energi er fundamentet for al handling og den vigtigste ressource du har, for at opnå glæde, engagement og høj livskvalitet. Det er fundamentet for at skabe motivation, præstere hver dag og opnå fantastiske resultater.

Du kan have nok så mange planer, målsætninger og drømme, men hvis du ikke har energien til at føre dem ud i livet, når du intet af det.

Uden den rette mængde, kvalitet, fokus og kraft af energi er vi begrænset i alt vi gør. Enhver tanke, følelse og handling kræver energi på godt og ondt.

Der findes livskriser, dårlige chefer, sure kunder m.m. og dem kan du ikke kontrollere, men du kan lære at kontrollere den energi du tillægger situationen og tilfører situationen.

Du kan jo spørge dig selv allerede nu, hvad vil det give dig – allerede fra i morgen at kunne mærke en fornyet energi, at have ekstra ressourcer at trække på, at have et mere klart fokus på, hvad du vil og hvorfor du vil det.

Hvordan vil dit liv så være anderledes?

Nøglen til succes ligger i mit forløb, jeg kalder PERFORMANCE360

➔ PERFORMANCE360™ er et unikt tilbud til dig, der mener, at livet skal leves – fuldt ud. Til dig som gerne vil yde dit bedste hver dag – og brænde igennem uden at brænde ud.

➔ PERFORMANCE360™ er det komplette personlige program, der sørger for, at du kan præstere optimalt, gennem sammenhængende træning af krop og sind.

Med PERFORMANCE360™ forløbet vil du opleve en markant forbedring til at:

 • Skabe mere energi og overskud
 • Tænke mere positivt og proaktivt 
 • Tro mere på dig selv og turde mere
 • Skabe mere ro og bedre balance i dit liv
 • Optimere og udnytte dine ressourcer bedre
 • Holde fokus på det der er vigtigst
 • Styrke din evne til at være nærværende
 • Øge dit engagement i alt du gør
 • Skabe bedre relationer
 • Sætte mål og nå dem

Forløbet handler om at styrke dine fysiske og mentale ressourcer og optimere dit personlige lederskab, så du kan toppræstere dér, hvor du ønsker at FÅ MERE – MERE af dét, som fuldender dit liv – gør dig glad og tilfreds.

Forløbet er især for dig, som er ambitiøs og som ønsker mere ud af livet
Det er for dig som:

Er træt af at:

 • Være semitilfreds og frustreret over din nuværende situation og manglende resultater
 • Ikke at få taget handling på alle dine drømme 
 • Være for stresset og mangle den gode balance mellem arbejde og privatlivet
 • Ville mere, men ikke rigtig vide, hvordan du opnår det
 • Have dårlig samvittighed overfor familien ift. manglende energi og være for fraværende
 • Mangle tid til alt det sjove og det der virkelig betyder noget for dig

Ønsker at:

 • Skabe et liv med mere kærlighed, overflod og lethed, uden hårdt arbejde
 • Forøge din succes og have det sjovt imens du skaber resultaterne
 • Skabe flere resultater – hurtigere
 • Tage action på dine drømme og kunne fastholde dig i processen
 • Få en mentor der har gået vejen selv – og er fagligt klædt på til at hjælpe dig sikkert i mål

Hvad indeholder forløbet

Forløbet er en kombination af personlig coaching og sparring samt et online univers, med værktøjer, indenfor energistyring, som du får adgang til.

Du bliver introduceret til en række test, modeller samt konkrete værktøjer inden for energi management, herunder bl.a. mit unikke værktøj – energikompasset ENERGI360™, der sikrer, at du lærer at skabe samt fastholde energi og engagement både i forhold til dit arbejdsliv og dit privatliv.

Personlig coaching og sparring

I løbet af de første personlige sessioner, vil vi i fællesskab identificere dine vigtigste udviklingsområder indenfor energikompasset baseret på dine ønsker og mål.

Coaching sessionerne kan foregå både online såvel som fysisk. Sessionernes længde afhænger af indholdet og kan være alt fra 30 minutter online til, at vi mødes en 1/2 dag og arbejder intensivt med et specifikt område. Typisk vil vi mødes 2-3 timer hver 2. måned – jeg er med dig hele vejen.

Online kursus materiale 

Som en af de ekslusive dele af forløbet, har du adgang til mig 5 dage om ugen – så du kan få sparring og coaching når tvivl eller forhindringer opstår.

Alt onlinematerialet, du får adgang til, er i form af videoer, lydfiler samt manualer i pdf. format. Alt sammen relevant og vigtig læring, som bidrager til at optimere din personlige rejse.  Alt videomaterialet vil også være tilgængeligt som lydfiler, så du kan lytte og lære, imens du er på farten.

Materialet er modul opbygget, indenfor de 4 forskellige verdenshjørner i energikompasset, således det er let at vælge det materiale, som er vigtigst for dig her og nu.

Der vil er også forskellige opgaver med tydelige, trinvise øvelser og arbejdsark, som du kan lave sideløbende med vores sessioner, der styrker den læring du får.

Du har LIVSTIDSADGANG til alt materialet, så du kan se og gense det hele i dit eget tempo og gentage moduler, når du har brug for det.

Energikompasset ENERGI360™

I forløbet bliver du introduceret til en række test, modeller samt konkrete værktøjer inden for energi management, herunder bl.a. mit unikke værktøj –  energikompasset ENERGI360™, der sikrer, at du lærer at skabe samt fastholde energi og engagement både i forhold til dit arbejdsliv og dit privatliv.

Teorien bag ENERGI360 ™ er født i USA, hvor den i 30 år har dokumenteret stort udbytte i erhvervsliv og elitesport. Disse erfaringer har Power Performance kombineret med egen viden og praksis og har skabt energi og bæredygtig performance for ambitiøse individer.

Energikompasset ENERGI360™ har fire verdenshjørner: Fysisk energi, Følelsesmæssig energi, mental energi og spirituel energi.

1 Fysisk energi

Fundamentet for al positiv udvikling er din fysiske livsstil, navnlig; kost, motion, søvn og restitution. Hvis ikke kroppen og hjernen er ” i god form” og udhvilet, så vil arbejdet med de øvrige energier besværliggøres væsentligt.

2 Følelsesmæssig energi

Indre balance, optimisme og gode relationer er fundamentalt for din livskvalitet. Når den følelsesmæssige energi er stærk, bliver du mere robust og har råstyrke til at håndtere de udfordringer, du møder.

3 Mental energi

Mental energi repræsenterer fokus, nærvær og koncentration. Den mentale energi skal trænes, men er i høj grad også resultatet og konsekvensen af de øvrige energier.

4 Spirituel energi

Spirituel energi vedligeholdes ved at gøre de ting du brænder for – din passion. For at kunne gøre det, må du først finde ud af, hvad det virkelig er du brænder for: Hvad drømmer du om? Hvad er de fundamentale værdier i dit liv? Der er næsten ingen grænser for, hvor meget energi og overskud det giver, at være passioneret omkring det man gør. 

Med PERFORMANCE360™ kommer din energi på ret kurs

Mere energi og overskud i hverdagen

Øget vedholdenhed, vindermentalitet og motivation

Bedre performance og resultater

Mindre stress, sygdom og bekymring

Forløbet giver dig:

 • Læring om de fundamentale principper for energimanagement, baseret på over 40 års forskning og træning af high-performere fra forskellige områder (elitesport, militæret, erhvervslivet mv.).
 • Dokumentation på din aktuelle sundhedstilstand og energibalance.
 • Tidseffektive og resultatskabende metoder med fokus på at bevare og/eller øge din kapacitet.
 • Indsigt i dine energidrænere og hvordan de elimineres.
 • Metoder til at styrke dit mindset og være endnu mere robust i modgang.
 • Værktøjer til at optimere dit fokus og gøre dig mere nærværende.
 • Indsigt i, hvordan du bliver bedre til at prioritere, nå mere af det, der er vigtigt samt skabe bedre work-life balance.
 • Tydeliggørelse af dine værdier og skabe dig en personlig mission, som hjælper dig hen mod de mål du ønsker at opnå.
 • En mentaltræner og coach, der ved hvad det vil sige at skabe momentum og samtidig tid til de ting der betyder aller mest.

Ja tak jeg vil gerne have en snak om at indgå i et powerforløb

Dit udbytte af forløbet er at du:

 • Bliver bedre til at tage kontrollen over dit liv og ikke lade dig styre af andet/andre
 • Bliver mere effektiv
 • Øger din motivation og dit engagement
 • Får mere energi og overskud og øger din robusthed mod modgang
 • Bliver klar på dine indre værdier og derved bedre til at træffe de rigtige valg
 • Bliver skarp til at sætte mål og nå dem
 • Lærer at lede dig selv og andre med både hjerne og hjerte

Derfor skal du vælge mig som din mentor

Jeg bruger tit udtrykket “BADASS” – og jeg vil egentlig gerne lære andre, hvorfor det er fedt at være BADASS og selvfølgelig, hvordan man bliver den bedste BADASS-udgave. Det handler kort sagt om at toppræstere dér, hvor du har behov, lyst og rækker ud efter dine drømme. 

Jeg har i 25 år hjulpet high performere indenfor eliten i både sport og erhverv, med fokus på optimering af deres  fysiske og mentale ressourcer.

Jeg tager dig igennem hele processen: fra dér, hvor dine drømme starter, konkretisering, handlekraftige planer, implementering af mikrovaner, som er vigtig forudsætning for, at du kommer i mål – små skridt hver eneste dag = opfyldelse af vigtige livsmål.

Jeg arbejder 360 grader rundt og med alle elementer, så du bliver i stand til at præstere dit bedste – både på jobbet og derhjemme.

Jeg har en baggrund fra idrættens verden, både som elitesportsudøver, samt en lang række uddannelser.

Jeg har specialiseret mig i menneskelig performance med udgangspunkt i neurovidenskab og energimanagement og på den baggrund har jeg udviklet konceptet Performance360.

Min mange års personlige- og praktiske erfaring samt høje faglighed, gør mig til et kompetent valg til at hjælpe dig med at opnå unikke resultater.

Pris og varighed på forløbet

 • Forløbet PERFORMANCE360™ tilbydes som et ekslusivt 6 eller 12 måneders forløb.
 • Du har fri adgang til mig og min sparring 5 dage om ugen.
 • Vi mødes fysisk hver anden måned og har ca. 3 timers session / workshop.
 • Du har adgang til online kursusmaterialet for evigt. Så du kan se og gense det så ofte du ønsker.
 • Prisen for et ekslusivt 6 måneders forløb er 40.000 kr.
 • Prisen for et ekslusivt 12 måneders forløb er 70.000 kr.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Inden jeg indgår i et forløb med dig, er det vigtigt for mig at afklare om vi er et godt match og, at jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe dig til at opnå de resultater du ønsker. Derfor er første skridt en 30 minutters gratis afklaringssamtale, hvor vi finder ud af om vi skal indgå et samarbejde. 

Klik på knappen til venstre for at booke en afklarende samtale med mig og mærk om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at opnå det fede liv.

Bliv kaptajnen i dit eget liv

Mod er at turde forsøge at forme dit liv, som du ønsker, det skal se ud. Det er at gå efter et de mål, der gør dig glad og får dig til at sprudle af energi. Det er det som er fundamentet for at skabe succes og det som et performance360 forløbet kan hjælpe dig med.

Forløbet hjælper dig med at udvikle dit indre lederskab og blive “kaptajn” i dit eget liv, så du kan tage styringen mod det liv du ønsker.

Book en 30 minutters gratis afklarende samtale
med mig og lad os finde ud af om dette forløb, er det helt rigtige for dig.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top