Det sunde liv

Health is not everything, but without health, everything is nothing

citat Arthur Schopenhauer, German philosopher, 1788-1860

I et forløb med mig, som din sundhedscoach, arbejder vi ambitiøst med din allround sundhed, så du helt generelt får skabt energi, modstandsdygtighed og POWER i dit liv!

Vi arbejder både med kost, motion, søvn, vaner og ikke mindst – dit MINDSET!

Når hele symfoniorkestret spiller sammen, så starter de positive synergier, som gavner dig på alle områder af livet.

Og det bedste af det hele er, at det ikke behøves at være så svært eller kræve en kæmpe  indsats. Jeg giver dig nemlig shortcuts og mikrosteps til varige forandringer.

Jeg gør sundhed simpelt.

Mine sundhedsforløb er den perfekte løsning for dig som:

Gerne vil arbejde med din sunde livsstil og dit fysiske præstationsniveau.

Uanset om du starter helt fra bunden og har brug for konkrete redskaber til, hvor og hvordan du starter, eller du  allerede er godt i gang og blot ønsker at optimere din nuværende form endnu mere, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har de sidste 25 år inspireret og hjulpet hjulpet 1000vis af mennesker, med at komme i god form. Så med mig på sidelinjen, får du en kompetent sundhedscoach, der kan give dig den hjælp og vejledning, du har brug for.

Som din sundhedscoach vil jeg guide, støtte og skubbe dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Jeg sørger for at skrue på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål – uanset om dine mål er:

  • Mere energi og overskud
  • At skabe sunde vaner, der fastholdes
  • At mindske smerter og andre ubalancer
  • At forebygge stress og livsstilssygdomme
  • At (gen)finde motivationen til den sunde livsstil
  • Med mere …

Lad mig hjælpe dig til at skabe en sund og stærk krop, der er i balance

Helene Aagaard

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt.

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger. 

Christina Lytken

Jeg har fået overskud til at træne, da jeg har lært, hvor lidt tid man behøver at bruge på træning, hvis man blot er effektiv og træner det rigtige.

Heidi har fået mig til at rykke mentalt ved hjælp af hendes fantastiske humør og engagement og coachingen, som har været en stor del af forløbet.

Hun har formået at give mig en masse viden om kost og træning således jeg føler mig rustet til, at stå på egne ben. Heidi ved hvad hun tale og jeg kan derfor varmt anbefale et forløb med hende, det har været alle pengene værd.

Et sundhedsforløb er for dig der:

➤  Drømmer om at have mere energi og overskud

➤ Ønsker en sunderestærkere krop i bedre balance

➤  Vil gøre det let og nemt og uden forbud at leve sundt

➤  Ønsker simple strategier, der også virker i en travl hverdag

➤  Som har brug for en overskuelig køreplan

  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

Er du klar til en version 2.0 af dig?

Sådan foregår et personligt forløb

Screening:
Et hvert sundhedsforløb starter med en screening, hvor vi gennemgår din livsstil og generelle helbredstilstand. Dette sker primært via et spørgeskema, du skal udfylde.

Derudover tager vi en samtale om dine overordnede mål, samt målene for vores forløb.

Jeg har over 25 års erfaring, som sundhedscoach samt personlig træner og har hjulpet både den almindelige motionist og eliteudøver og skræddersyer et forløb, der passer præcis til dig og dine behov.

Ud fra vores snak vil en eller flere af nedenstående elementer indgå i forløbet.

Coachingsamtaler
Vi mennesker ved godt, hvad der skal til for at leve det sunde liv. Vi har også masser af gode intentioner, men desværre også en del begrænsende overbevisninger og gamle mønstre, som spænder ben for den ønskede forandring.

Så en stor del af succesen, i at skabe varige forandringer, ligger i at arbejde med ens mønstre og mindset. Derfor består størstedelen af mine forløb af samtaler, og ikke mindst sparring på, hvordan du med simple metoder skaber sunde ritualer, der kan fastholde dit fokus og din motivation til den sunde livsstil.

Via vores samtaler, får vi dig ud af dine uhensigtsmæssige mønstre, så du får skabt de forandringer og forbedringer, du ønsker. Du får mulighed for at undersøge og udforske din adfærd og tankemønstre, som gør dig klogere på dine styrker. Du lærer, hvordan du kan ændre dine udfordringer og ikke mindst opbygge selvtillid og selvværd, som støtter dig igennem processen.

Fysisk træning
Jeg kan tilrettelægge træningsprogrammer til dig, uanset om du er begynder eller øvet, og om du ønsker at træne hjemme, i et center eller udenfor i naturen.
Har du brug for et program, hvor du kan træne effektivt på 15 minutter, et ”stilleprogram” imens dine børn skal puttes, inspiration til træning, når du går tur med hunden eller bare inspiration til at få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen, så hjælper jeg dig med et skræddersyet program.

Personlig træning, i form af fysiske møder, kan også indgå i forløbet. Valget er dit.

Kostvejledning
En sund og nærende kost er alfa og omega for vores daglige energiniveau og sundhed. Derfor vil der typisk altid indgå en eller anden form for kostvejledning i mine forløb.

Det konkrete indhold samt dybden af vejledningen afhænger selvfølgelig af, hvad du har behov for og dine mål.

Få hjælp til at gøre det let og nemt at spise sundere, uden at det kræver en masse tid og energi. Jeg udarbejder ikke kostplaner, jeg lærer dig i stedet, hvordan maden sammensættes på en let måde, så den er sund og nærende.

Test
Ønsker du meget konkret data på din sundhed, herunder søvn, forbrænding, dit daglige aktivitetsniveau samt træningsniveau, kan dette integreres via en døgnrytmemåler, du får monteret på armen. Således kan vi meget specifikt gå ind og optimere på de parametre, der er behov for. Læs mere om dette HER

Derudover kan et forløb indeholde forskellige former for test såsom: Sundhedstjek, bodyage, fedtprocent, cm-mål med mere

”Mit fokus er på individets performance og på det hele menneske. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer. ”

Pris på et sundhedsforløb

Hvor længe et individuelt forløb varer er meget forskelligt, derfor har jeg også gjort det muligt at vælge forskellige modeller.

Vi fastsætter selvfølgelig sammen længden på dit forløb ift., hvornår, du er rustet til at forsætte selv på egen hånd, og din motivation kan fastholdes og bliver integreret som en naturlig del af dit liv.

Da der er forskel på, om du ønsker online forløb, face to face, 1-3-5 eller 20 sessioner, kan den endelige pris først fastsættes, efter vi har haft en afklarende samtale. Book derfor en uforpligtende gratis samtale med mig på telefon +45 22 21 44 77

Minimumspris pr. session starter ved 750 kr.

Du er også velkommen til at smide mig en mail med dine spørgsmål på info@powerperformance.dk

Her er hvad du kan forvente i forløb hos mig

Barbara Blicher Hansen

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hængebugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskab til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg, og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Heidi ser muligheder fremfor begrænsninger og det giver super resultat.

vaegttab foer og efter 6 uger

Mia B

Jeg var træt af at gå på de evige slankekure og trængte til at tabe mig samt få mere energi og overskud. På et 8 ugers forløb hos Heidi tabte jeg 7 kg. Derudover fik jeg masser af inspiration til at leve sundt uden at gå på kompromis med lækkerheden i maden. Jeg har også fået mere overskud i hverdagen og et godt forhold til træning.

Jeg var rigtig glad for Heidis ærlighed og gode råd og så hendes energi og engagement der smittede af og gav motivation.

Vaegttab med personlig traener på 8 uger

Hvorfor vælge mig som din sundhedscoach?​

Fordi du vil have en sundhedscoach, som har fokus på din performance og på træningen af det hele menneske. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer.

Jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress og har derfor en evne til at tilgå stresshåndtering meget nuanceret.

Kombinationen af mine mange års erfaringer, uddannelsesbaggrund og sunde menneskesyn gør mig et godt valg som din sundhedscoach.

Du kan læse mere om mig her

Book mig til en gratis 15 minutters afklarende samtale

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top

Er du sikker på du ikke skal have et par simple tips ind i din indbakke - eller har du ikke brug for mere energi og overskud?

Få minikursuset "Gør sundhed simpelt" i din indbakke og vær igang allerede i dag.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet som giver tips om personlig performance. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et klik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.