Det sunde liv

En sund livsstil er afgørende for din livskvalitet, performance  og succes.
Få et skræddersyet sundhedsforløb til at forbedre din præstation og trives på alle niveauer både privat og professionelt.

Kender du til at:

 • Mangle energi og overskud i hverdagen
 • Vil i bedre form bedre form og evt. tabe nogle kg., men det bliver kun ved tanken
 • Mærke kroppen knirker og knager og ”alderen” har sat sig
 • Ikke at vide, hvordan du kommer i gang med en sundere livsstil eller gør det mest effektivt
 • Forsøge at leve sundere, men effekten udebliver

Et personligt træningsforløb indeholder

Sund livsstil handler om mere end blot en sund kost eller træning. Min tilgang er holistisk og jeg kigger derfor på alle parametre, der har indflydelse på det sunde liv, såsom kost, motion, søvn, vaner, mindset og stressniveau. Mine forløb er skræddersyet og altid tilpasset den enkeltes, hvorfor selve omfanget og dybden af de forskellige elementer i et forløb afhænger af dine specifikke behov og mål.

Følgende elementer indgår i mine forløb

Livsstilanalyse

Et skræddersyet personligt forløb begynder med en grundig screening, hvor vi analyserer din nuværende livsstil og overordnede sundhedstilstand. Vi tager også en dybdegående samtale om dine mål og behov.

Plan til den sunde livsstil

Jeg skræddersyer en plan til dig, ud fra dine ønskede mål og den tid, samt de muligheder du har til rådighed således, at du opnår så optimale resultater som muligt.

Kostvejledning

En sund og nærende kost er afgørende for at fastholde energien hele dagen. Jeg lærer dig, hvordan du spiser optimalt for at give din krop optimalt brændstof samt kan fastholde et højt energiniveau.  

Træningsprogrammer

Jeg skræddersyer træningsprogrammer til dig, uanset om du skal træne hjemme, i naturen eller på i fitnesscenteret.

Mit fokus er på effektiv træning og programmer, der giver dig de resultater du ønsker på kortest tid.

Mulighed for tilkøb af

Personlige træningssessioner

Ønsker du personlige træningstimer med mig kan dette tilkøbes. 

Det kunne eksempelvis være, hvis du skal lære specifikke teknikker og vil sikre dig, at du udføre dem korrekt og minimere skader. Det kunne også være hvis du har brug for at blive presset, når du træner, så du opnår endnu bedre effekt.

Coaching af vaneændringer

En stor del af succesen i at skabe varige livsstilsændringer, ligger i at arbejde med ens vaner. 

Derfor tilbyder jeg hjælp til, hvordan du og evt. din familie skaber sunde vaner, der kan fastholdes – også på en dårlig dag.

Sundhedstest

Ønsker du specifik data på din sundhed, herunder søvnkvalitet, forbrænding, daglig aktivitet og træningsniveau, kan det integreres med en døgnrytmemåler, der monteres på din arm. 

Derudover kan der inkluderes måling af bodyage og fedtprocent.

Et personligt forløb er især for dig som

 • Vil i bedre form og evt. opnå opstramning og et vægttab 
 • Ønsker en sundere og stærkere krop
 • Er ambitiøs og ikke “vil nøjes”
 • Har brug for at præstere på et højt niveau i det daglige 
 • Ønsker at have energi og overskud både til jobbet og til privatlivet 
 • Vil forebygge stress og livsstilssygdomme

Mine forløb er både for dig som er “nybegynder” og har brug for at få de optimale byggesten til at leve en sundere livsstil. Det er også til dig der allerede har fundamentet på plads, men som gerne vil have hjælp til at optimere ift. nuværende niveau.

Er du klar til at skabe forandringer og opnå resultater?

5 konkrete grunde til, hvorfor det er guld værd at investere i din sundhed, hvis du vil præstere dagligt og brænde igennem uden at brænde ud. Du opnår:

1

Højere præstation
Det bidrager til øget fysisk og mental styrke, hvilket gør det muligt for dig at præstere på et højere niveau og tackle udfordringer med større lethed.

2

Bedre beslutningstagning
Sundhed og velvære er afgørende for klar tænkning og rationel beslutningstagning.

3

Øget energi og udholdenhed
Du vil opleve et forbedret energiniveau og øget udholdenhed, hvilket gør det lettere at opretholde en høj produktivitet hele dagen.

4

Øget fokus og koncentration
Du forbedrer din evne til at fokusere og opretholde høj koncentration, hvilket vil resultere i øget effektivitet både privat og professionelt. 

5

Forbedret stresshåndtering
En sund og stærk krop gør dig mere robust til at håndtere og reducere stress, hvilket er afgørende for at undgå udbrændthed.

Barbara Blicher Hansen

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Nana Askov

Du kommer nok aldrig til at løbe igen

Sådan lød beskeden fra min læge efter en barsk tredje graviditet med bækkenløsning. Selvom graviditeten lå flere år tilbage kunne mit bækken stadig låse helt til. Når jeg løb eller blot gik en strøgtur. Vi havde prøvet det meste, min læge og jeg, men det blev ved med at drille. Selv min gang, når jeg gik, var blevet lidt vraltende.

Helene Aagaard

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Hvor foregår et personligt træningsforløb

De fleste forløb med mig foregår online, så vi er så effektive og fleksible som muligt. Så uanset, hvor du bor eller, hvor ofte du er på farten, er jeg den rette til at hjælpe dig.

Hvis du foretrækker, at vi mødes ansigt til ansigt og eventuelt få personlige træningstimer, aftales dette nærmere inden opstart.

Det bedste ved min tilgang er, at den hverken er kompliceret eller tidskrævende. Jeg forenkler sundhed, så du kan opnå en optimal livsstil uden at gå på kompromis med at præstere på jobbet og samtidig også have tid og overskud til familien.

Sæt fokus på at opnå en sund livsstil og opnå resultater såsom:

 • Øget energi og vitalitet.
 • Bedre humør og mentalt overskud.
 • Bedre stresshåndteringsevne.
 • Øget kreativitet og innovative tænkning.
 • Større trivsel og balance mellem arbejde og privatliv.

Er du klar til at tage din sunde livsstil op på næste niveau?

Her er hvad du kan forvente i et forløb hos mig

Hvorfor vælge mig som din personlige træner

Hos mig møder du en meget erfaren personlig træner og professionel coach. Jeg har i mere end 25 år hjulpet tusindvis af klienter med at ændre deres livsstil og komme i form.

Min baggrund er omfattende med mange uddannelser og certificeringer. Jeg har bl.a. en bachelor i idræt, en 1 årig elitetræneruddannelse inden for fitness, en hjernebaseret træningsuddannelse og jeg er ligeledes certificeret life- og businesscoach.

Jeg har selv afprøvet metoderne på min egen krop, primært gennem min elitesportskarriere, hvor både fysisk og mental træning er afgørende for succes. Derudover har jeg selv mærket stressen på kroppen og har også nogle autoimmune sygdomme som gør, at jeg selv kender til at have en krop der er udfordret.

Min kombination af omfattende erfaring, uddannelsesbaggrund og holistiske menneskesyn gør mig til det rigtige valg som din personlige træner og coach. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine mål og skabe varige og positive forandringer i dit liv.

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser her

Få en sundere livsstil med sundhedscoach Heidi Kristine Møller

Pris og varighed på et personligt træningsforløb

Pris fra 2.500 kr. pr. forløb

Basispakken indeholder følgende: Livsstilanalyse, konkret plan ift. ønsket mål, kostvejledning og personlige træningsprogrammer. 

Indholdet samt varigheden på et forløb afhænger af, hvor meget hjælp og sparring du har brug for, samt om det skal være online eller face to face. Derfor kan den endelige pris først fastsættes, efter vi har haft en afklarende samtale. 

Book en uforpligtende gratis samtale med mig på mail info@powerperformance.dk

Du er også velkommen til at ringe, såfremt du spørgsmål på 2221 4477

Book mig til en gratis 20 minutters afklarende samtale

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv inspireret til at skabe et liv med mere energi og overskud samt få effektive strategier til at optimere din personlige performance.

Du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen med et klik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.