HEIDI MØLLER

HJERNEBASERET TRÆNINGSSPECIALIST OG PERFORMANCECOACH

Topatlet, chef og én, der selv har været syg med stress

Jeg stiftede Power Performance i 2008 efter en karriere som elitesportsudøver og siden en årrække som leder for mere end 500 ansatte i SATS.

Via min sportslige karriere samt faglige viden har jeg altid vidst, at det at kunne toppræstere kræver meget mere end bare at følge et træningsprogram.

Får du nok søvn, spiser du rigtigt og er der kroniske smerter eller småskader, som påvirker dit bevægelsesmønster? En stressramt krop kan ikke bare træne sig til et vægttab. Og en toppræstation på jobbet kræver en ekstremt god fysisk form. Hos Power Performance arbejder jeg derfor med alle elementer, så du bliver i stand til at præstere dit bedste – både på jobbet, derhjemme og når du træner.

Politikere og topchefer har i årevis brugt de samme teknikker som elitesportsfolk for at kunne præstere. Det er de teknikker, jeg giver videre. Og der er evidensbaseret viden bag alt, hvad jeg arbejder med. Jeg har en række uddannelser bag mig. Både inden for kost, idræt og viden om hjernen og nervesystemet. Alle teknikker, jeg bruger, er videnskabeligt funderet, fordi videnskab er nøglen til at forbedre og forebygge kroppens nedbrydelsesprocesser og skavanker.

Hos Power Performance kan du forvente at møde en rådgiver, der kender til den nyeste forskning indenfor sundhed, bevægelse og kost. Vidste du for eksempel, at et dårligt syn kan være årsag til smerter i ryggen? Derfor tager en del af det program, du skal igennem hos Power Performance også udgangspunkt i det man kan kalde hjernebaseret træning.

Vi træner altså ikke bare kroppens muskler, men også hjernens funktioner.

Uddannelse

Jeg har bl.a følgende uddannelser: Bachelor i Idræt, Diplomtræner fra D.I.F,  Master i NLP Business, Life og business coach fra Manning Inspire, Holistic life coach ved C.H.E.K Institute samt  Z –Health certificeret movement specialist (R- , I-,  S- & T- phase samt Structure ).

Der udover er jeg uddannet Aerobic-, spinning- , pilates-  TRX- og Kettlebell instruktør og uddanner mig løbende med endnu flere kompetencer inden for mit felt.

Jeg har haft mere end 100 personlige forløb og løst opgaver for bl.a. Dansk Metal, Proact Systems A/S, Scandinavian Designlab, Nordea, Organisationen for frie børnehaver og fritidshjem, Psykiatrien region Sjælland, Skandia, Tårnby kommune, Datascanning med flere

Samarbejdspartnere

Jeg løfter selvfølgelig ikke alle opgaverne alene. For at kunne give mine kunder den bedste oplevelse og skabe den bedste værdi, har jeg en del forskellige samarbejdspartenere, som hver især er super dygtige på deres områder.

Referencer