HEIDI MØLLER

HJERNEBASERET TRÆNINGSSPECIALIST OG PERFORMANCECOACH

Topatlet, chef og én, der selv har været syg med stress

Jeg stiftede Power Performance i 2008 efter en karriere som elitesportsudøver og siden en årrække som leder for mere end 500 ansatte i SATS.

Via min sportslige karriere samt faglige viden har jeg altid vidst, at det at kunne toppræstere kræver meget mere end bare at følge et træningsprogram.

Har du det rette mindset? Får du nok søvn, spiser du rigtigt og er der kroniske smerter eller småskader, som påvirker dine energiresserver? En stressramt krop er din værste fjende. Og en toppræstation på jobbet kræver både et toptunet mindset såvel som en god fysisk form. 

Derfor arbejder jeg 360 grader rundt og med alle elementer, så du bliver i stand til at præstere dit bedste – både på jobbet og derhjemme.

Politikere og topchefer har i årevis brugt de samme teknikker som elitesportsfolk for at kunne præstere. Det er de teknikker, jeg giver videre. Og der er evidensbaseret viden bag alt, hvad jeg arbejder med. Jeg har mange uddannelser bag mig. Både inden for kost, idræt og viden om hjernen og nervesystemet. Alle teknikker, jeg bruger, er videnskabeligt funderet, fordi videnskab er nøglen til at forbedre og forebygge kroppens nedbrydelsesprocesser og skavanker.

Hos Power Performance kan du forvente at møde en rådgiver, der kender til den nyeste forskning indenfor fysisk samt mental sundhed. 

Uddannelse

Jeg har bl.a følgende uddannelser: Bachelor i Idræt, Diplomtræner fra D.I.F,  Master i NLP Business, Life og business coach fra Manning Inspire, Holistic life coach ved C.H.E.K Institute samt  Z –Health certificeret movement specialist (R- , I-,  S- & T- phase samt Structure ).

Der udover er jeg uddannet Aerobic-, spinning- , pilates-  TRX- og Kettlebell instruktør og uddanner mig løbende med endnu flere kompetencer inden for mit felt.

Jeg har haft mere end 100 personlige forløb og løst opgaver for bl.a. Dansk Metal, Proact Systems A/S, Scandinavian Designlab, Nordea, Organisationen for frie børnehaver og fritidshjem, Psykiatrien region Sjælland, Skandia, Tårnby kommune, Datascanning med flere

Samarbejdspartnere

Jeg løfter selvfølgelig ikke alle opgaverne alene. For at kunne give mine kunder den bedste oplevelse og skabe den bedste værdi, har jeg en del forskellige samarbejdspartenere, som hver især er super dygtige på deres områder.

Referencer