Sund krop og slank silhuet

Transformerende trin for trin forløb til at opnå en sundere og slankere krop samt varigt vægttab uden restriktioner.

Kender du til at have svært ved at:

➤  Tabe dig og/eller holde fast i vægttabet

➤  Holde fast i dine gode intentioner om at leve sundere og have svært ved at sige nej

➤  Trylle energien og overskuddet frem i hverdagen

➤  At kunne finde lysten og tiden til at prioritere dig selv

➤  Fastholde motivationen især når resultaterne går langsomt eller udebliver

Så kan du sikkert også nikke genkendende til at:

➤  Have humørsvingninger, appelsinhud og andre kropslige ubalancer 

➤  Blive ked af dit eget spejlbillede og at tøjet strammer de forkerte steder

➤  Være træt af at gå på kur efter kur og ikke finde en god balance i at leve sundt

➤  Være socialt udfordret pga. din krop, eventuelt også i dit parforhold

➤  Spise på følelser og samtidig blive ked af det når det sker

➤  Blive irriteret og opgivende, og slår dig selv oven i hovedet når du mister kontrollen

Lad mig hjælpe dig til at strutte af sundhed, glæde og føle dig sexet

➤ Trin for trin guider jeg dig til at skabe en sund livsstil både på det fysiske såvel som det mentale plan.

➤  Jeg lærer dig – helt enkelt – hvordan du opnår både et liv i balance og en krop du holder af, uden kontrol og afsavn, men med nydelse og omsorg for dig selv.

➤  Jeg giver dig mange af de livsforandrende metoder, jeg har samlet via min 25 års faglige virke, der er gennemtestet på over 1000 kvinder, jeg har hjulpet til at nå deres mål.

➤  Du får indsigt i, hvorfor du tidligere ikke er lykkedes – og simple strategier til, hvordan du fremover kan skabe nye støttende vaner.

➤ Jeg hjælper dig til at finde motivationen og holde fast. 

Er du klar til en version 2.0 af dig ?

På dette forløb får du bl.a. :

Viden om de anti-inflammatoriske kostprincipper og hvordan disse er slankende, blodsukker – og hormonstabiliserende, styrker dit immunforsvar, optimerer din energi samt forebygger livsstilssygdomme. 

Konkrete strategier til at ændre vaner, både slippe de dårlige og fastholde de gode. Du vil lære, hvordan du bliver mere målrettet, viljefast og tager kontrollen tilbage.

Indblik i de mange (ofte oversete) parametre der medvirker til ubalancer i kroppen og som er en stor medspiller i at opnå samt fastholde et vægttab. Herunder bl.a. søvn, stress, åndedrættet, tarmfloraen, hormonbalancen og meget mere.

Redskaber til at navigere i hverdagens fristelser, stoppe dine selvsaboterende mønstre og skabe nye støttende selvkærlige tilvalg.

Et modul om motion og viden om betydningen af restitution for din sundhed og vægttab. Der er træningsprogrammer (opbygget i niveauer fra begynder til øvet), med simple og mine mest effektive øvelser, du kan træne på kort tid og hvor som helst.

Masser af genveje (ikke quickfixes), til i små overskuelige trin, at skabe de forandringer du ønsker, således du også, kan fastholde motivationen. Så all in all et unikt forløb, hvor du kommer til at arbejde og udvikle dig på tre planer; det fysiske, følelsesmæssige og det mentale plan.

Det allerbedste, ved forløbet var den dybdegående viden om vaner, tanker og mønstre, især redskaberne til at få fokus væk fra mine indre negative tanke-spiraler. Desuden har de forskellige opgaver gjort det muligt for mig at komme nærmere mine mål.

Jeg har lært at acceptere, at ting tager tid, især når vi taler ændringer, der skal vare hele mit liv. Noget der også var et godt råd for mig var “alt er tilladt” , har oplevet mange gange, at ordet “synde” eller “usundt” ikke gør noget godt for mig.
LONE TOBIASEN
Den største forandring dette forløb skabte mig, var den lille ting som at få fokus på at være målrettet og viljefast og så samtidig sige ok til at nyde øjeblikke, hvor forkælelse er i centrum. Mit mindset er anderledes positiv, og det har en fed virkning på både krop og sjæl.

Det allervigtigste jeg lærte var at tage styringen, skabe bevidsthed gennem registrering og opmærksomhed på, hvordan jeg lever mit liv.

Og så vil jeg sige, det at forløbet kørte online var vildt fedt, fordi det gjorde at jeg jeg selv kunne styre, hvornår og hvordan jeg griber det hele an.
CHARLOTTE TEGEN
Jeg lærte at tag et skridt ad gangen. Jeg begyndte at prioritere mig selv. Jeg begyndte at tage ansvar for min egen sundhed. Det handlede i meget høj grad om mit mindset, og da jeg først blev bevidst om det, begyndte det at rykke.

Efterhånden fik jeg overskud til at planlægge mine måltider og ikke mindst at forberede dem. Jeg er begyndt at mærke efter – er helt anderledes bevidst om, hvad jeg har behov for, og hvad jeg faktisk ikke har behov for.

Heidi øser af sin viden og mange års erfaring, og så er hun en gudsbenådet formidler.
KIRSTEN SØRENSEN

Forløbet er for dig der:

➤  Drømmer om at være sund, slank og samtidig få balancen tilbage i livet

➤  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

➤  Har brug for simple strukturer, der giver overblik over, hvor du skal sætte ind

➤  Helst vil kunne tage en ting ad gangen og gøre det i dit eget tempo

➤  Er ekspert i at være der for andre, men nemt kommer til at glemme dig selv

➤  Er klar til at arbejde med dig selv både på det fysiologiske, følelsesmæssige og mentale plan

 

Forløbet er for dig, der er træt af slankekure og yoyovægt og som er klar til en varig livsstilsændring

Forløbet er ikke for dig:

  • Der vil have et quickfix
  • Der vil have en fast kostplan
  • Som tror, at vægttab kun handler om sultekure og hård træning
  • Som har brug for tæt sparring og ikke kan arbejde selvstændigt

Forløbet er opbygget således:

Forløbet er modul opbygget, så du starter ved modul 1 og bruger den tid du har brug for, til at gå igennem, hvert enkelt modul. 

Der er ingen stress, for du har adgang til alt materialet til evig tid og kan altså gense det igen og igen og tage det i dit tempo samt gå mere i dybden, hvor du har brug for det.

Materialet er primært bygget op af videoer samt lydfiler, og sekundært er der supplerende materiale i form af manualer i pdf form. Det gør det tidsbesparende for dig, da du i princippet kan have “mig i ørerne” og blive klogere samtidig med, at du gør rent.

Vi starter ved fundamentet og ligesom et løg kan du lag lag for komme dybere ind til kernen, hvor du så, ud fra dit behov, kan sætte ind præcist der, hvor det er nødvendigt.  

Der er stor forskel på, hvad der sker inde i kroppen, da der er forskel på hvor god en balance – både fysisk, mentalt samt følelsesmæssigt mennesker er i. Derfor kan man heller ikke give den samme plan til alle og forvente samme resultat. Lige præcis derfor er dette forløb også sammensat således, at vi tager udgangspunkt i mange forskellige parametre, der har indflydelse på din sundhed og dit vægttab.

Første modul handler om kosten, som vil være med udgangspunkt i de anti-inflammatoriske kostprincipper. Du får bl.a. en kostmanual og en tips til mere grøntmanual, som gør det let at leve sundere i hverdagen.  Der er en simpel tallerkenmodel, som gør det let for dig at spise sundt og kaloriefattigt – uden du behøves at veje maden eller tælle kalorier.

Dit daglige aktivitetsniveau er også vigtigt, derfor handler modul 2 om motion og restitution. Du vil lære både, hvordan du kan bevæge dig mere i dagligdagen, du får indblik i energi-intelligent bevægelse samt masser af forskellige træningsprogrammer, du kan træne, hvor som helst.

Vi dykker også ned i søvnen og ser på dit aktuelle stressniveau, da denne er en stor bremseklods for ethvert vægttab. Desuden vil der være en masse viden om åndedrættet og, hvordan dette har indflydelse på din sundhed og slanke silhuet.

Du får et modul med viden om tanker og handlemønstre, og du vil lære strategier til at gå fra autopilot til beslutningstager, så du kan blive en “badd ass” vanebryder.

Vi ser også på opdagelse i dit indre miljø. Hvordan fungerer din tarmfunktion, hvad med din hormonbalance. Hvor sidder de genstridige kg, er det om maven, på lårene eller har du muffintoppe? Hvor fedtet sætter sig, hænger nemlig meget sammen med dine hormoner.

Når forløbet slutter, vil du have fået:

➤  Indsigt i de fundamentale ting, der skal være på plads, for at din krop kan komme i balance og giver slip på de unødvendige kg.

➤  Viden om hvordan du skifter træthed, sukkertrang og andre ubalancer ud med en krop der strutter af sundhed. 

➤  En stor værktøjskasse og en dybdegående trin for trin guide til at optimere dine fysiske og mentale ressourcer. 

➤  En grundlæggende forståelse af dine egne handlemønstre samt dårlige vaner og redskaber til at ændre dem.

Du vil altså gennem forløbet både blive i stand til at se, hvor det er du skal sætte ind, for at din krop kommer i balance, og du vil få den viden og de værktøjer, der skal til for at tage action på det. Samtidig vil du få den viden, der skal til, så du ikke kun vil genskabe balancen, men stå endnu stærkere end før.

Kvinden bag forløbet

Forløbet er udarbejdet af Heidi Kristine Møller, som i 25 år har arbejdet som coach og personlig træner for såvel topatleter samt den almindelige motionist. 

Heidi har selv gået vejen. Hun har været topkonkurrenceatlet med bl.a. en DM titel bag sig. Derudover har hun, på egen krop, mærket hvad det vil sige at have en krop i ubalance, både i form af at være stressramt og med en stofskiftesygdom i kølvandet.

Heidi har bl.a. en bachelor i idræt, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt NLP master og cert. coaching uddannelser. 

Det er hendes mangeårige praktiske erfaring samt store faglige viden, alt sammen elementer hun udøser af og som giver dette forløb høj kvalitet.i

Få en sundere livsstil med sundhedscoach Heidi Kristine Møller

Din investering til en sundere, slankere, sexet ny version af dig er:

KUN 2.997 kr.

➤ Du får de bedste redskaber, tips og tricks, jeg har samlet gennem 25 års erfaring, til en brøkdel af prisen, ift. personlige sessioner. 

➤ Du har livsvarig adgang til materialet, så du kan gentage hvert trin igen og igen – så mange gange du har behov for det. Du tager et skridt ad gangen, så de gode vaner bliver integreret i din hverdag en efter en. 

Så snart du har betalt får du adgang til en lukket online platform, hvor alt materialet ligger.

Husk du vil til evig tid have adgang til materialet, og du kan vende tilbage til de enkelte moduler så ofte, du vil.

Har du stadig spørgsmål så kontakt mig på 
Telefon: +45 22 21 44 77 | Mail: info@powerperformance.dk

Scroll to Top