Sig farvel til den usunde livsstil og
den dårlige samvittighed

VARIGT VÆGTTAB MED SIMPLE SUNDE VANER

Skræddersyet online vægttabsforløb

Kender du til at have svært ved at:

 • Tabe dig og/eller fastholde vægttabet
 • Finde gejsten til at komme igang 
 • Finde tid og overskud til at leve sundt i en travl hverdag 
 • Fastholde motivationen, især når resultaterne går langsomt eller udebliver

Så kan du sikkert også nikke genkendende til at:

 • Mangle energi og overskud 
 • Have humørsvingninger, appelsinhud og andre kropslige ubalancer 
 • Blive ked af dit eget spejlbillede og at tøjet strammer de forkerte steder
 • Være træt af at forsøge og ikke kunne finde en god balance i at leve sundt
 • Spise på følelser og blive frustreret og opgivende når du mister kontrollen

Lad mig hjælpe dig til blive en sundere og slankere version 2.0 af dig

Forløbet er især for dig der:

➤  Ønsker et vægttab

➤  Vil gøre det let og nemt og uden forbud at leve sundt

➤  Ved at quickfix ikke er løsningen, og gerne vil arbejde med langsigtede strategier såsom mindset og hverdagsvaner?

➤  Ønsker simple strategier, der også virker i en travl hverdag

➤  Som har brug for en overskuelig køreplan

➤  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

➤  Gerne vil comitte dig til et forløb på 12 uger 

personlig-traening-med professionel sundhedscoach

360 graders forløb

Jeg hjælper dig med at få sat skub i dit vægttab og sunde livsstil ved at give dig nogle helt konkrete lav-praktiske strategier, som du let og nemt kan implementere i din hverdag.

Et vægttab handler ikke kun om at spise sundt og bevæge dig dagligt. Det handler i lige så høj grad om at have den rette mentale balance. Får du nok søvn? Lever du et liv i balance, hvor du ikke er stresset og der er tid til de ting der giver dig energi og glæde? Jeg arbejder med alle elementer, og analyserer din livsstil 360 grader rundt, så du bliver i stand til at komme i mål.

I dit personlige forløb tager vi fat i din fysiske sundhed herunder kost, søvn, og motion. Vi arbejder også med, hvordan du får bugt med diverse overspringshandlinger, slipper destruktive mønstre, tryller motivationen frem, bliver mere målrettet og får sagt farvel til de dårlige vaner.

Via en livsstilanalyse og en afklaring af dine ønsker, hjælper jeg dig med at skyde genvej til dine mål, uden det kræver store livsstilændringer, med mange daglige timers fokus, slankekure eller udmattende træningspas.

Intet er forbudt og det skal være let og nemt at leve sundt, hvilket er mit speciale. Ved hjælp af mikrovaner gør jeg det simpelt at leve sundt  – også i en travl hverdag.

Forløbet indeholder

Personlig 1:1 coaching og sparring

Forløbet består primært af personlige 1:1 online samtaler, hvor du får råd, vejledning og konkrete værktøjer til at opnå dine mål. Antallet af samtaler afhænger af hvilken pakke du køber. Se indhold af pakker længere nede på siden.

Det er under samtalerne vi tydeliggør, hvad forhindrer dig i at skabe varige forandringer. Jeg laver en overskuelig plan til dig med skudsikre strategier, du kan gennemføre (også i en travl hverdag). 

Jeg har valgt at give forløbet en tidsramme på 12 uger og  grunden til det er: 

 1. At 12 uger er overskueligt for de fleste at comitte sig til
 2. At for at du kan lykkedes med at skabe nye sunde vaner, er  det vigtigt, at du kan prioritere processen i en periode
 3. Der skal være tid til at arbejde med strategierne i små bidder, så de kan nå at blive implementeret imellem samtalerne
 4. Som noget ekstra får du en bonus i form af et 12 ugers online kursus, hvor der frigives et modul hver uge

Bonus – Online kursus

Du får en super bonus, nemlig et 12 ugers modulopbygget onlineforløb, jeg specifikt har udarbejdet, med det formål,  både at give dig viden samt inspiration indenfor emnet vægttab. Ikke mindst får du redskaberne til at kunne arbejde videre på egen hånd og fastholde de nye sunde vaner.

Materialet ligger på en online platform, som du får adgang til, så snart du har betalt. Hver uge får du tilsendt en mail med information omkring et nyt modul, der ligger klar til dig med spændende indhold.

Materialet er primært i form af video og lydfiler, som du både kan se på din PC eller downloade og gå og lytte til, som det passer dig. Der vil også være opgaver, du kan lave, som hjælper og støtter dig i processen.

Der er ingen krav om, at du skal se materialet eller lave opgaverne, men det vil uden tvivl gøre hele forløbet langt mere succesfyldt for dig, hvis du gør.

Du kan downloade alt materialet, således du har adgang til det for evig tid, og ellers vil det ligge på platformen i 1 år, så du har masser af tid til at se og gense det hele. Repetition er en af strategierne til succes.

Længden af de forskellige moduler er på ca. 30 minutter. 

Ugentlige opfølgninger

Hver uge vil vi have minimum 1 opfølgning på mail, hvor du fortæller, hvordan det går og du kan få sparring og feedback. Desuden hjælper den ugentlige opfølgning dig til at fastholde commitment.

Vælger du den store pakke er en af fordelene, at du har  ubegrænset adgang til min hjælp online. 

Sådan foregår forløbet

Så snart du har købt forløbet, får du en mail med diverse informationer, såsom login til dit online materiale. Første modul vil allerede der ligge klar og vente på dig. Det er en god ide at se dette modul inden vores første samtale.

Du vil også få en mail af mig med information om at booke din første 1:1 samtale med mig. Derudover får du et par spørgeskemaer, du bedes udfylde og returnere til mig inden første samtale.

Under vores første samtale, får vi også tydeliggjort mål og får lagt en realistisk plan. Derudover er det vigtigt at understrege, at det er dig der vælger, hvad du ønsker indholdet skal være af dine samtaler.

Har du købt basispakken vil dine coaching samtaler typisk ligge med en samtale om måneden, har du købt den store pakke vil vores 1:1 samtaler ligge ca. hver anden uge i de 12 uger.

Du er velkommen til at kontakte mig på heidi@powerformance.dk og få en uforpligtende samtale, inden du beslutter dig, om dette forløb er det rigtige for dig.

Indhold af dit online kursus

MODUL 1: MÅL

I dette modul lærer du om:

 • At skabe mål med mening 
 • Procesmål, resultatmål og identitetsmål
 • At lave en SMART plan 

MODUL 2: KOST

I dette modul lærer du om

 • De 10 sunde bud
 • Næring vs kalorier 
 • K-tallerkenmodellen

MODUL 3: MÅLEMETODER

I dette modul lærer du om:

 • Kalrorieinput /output
 • Målemetoder og kalorieanbefaling
 • Knytnævemetoden 

MODUL 4: FYSISK AKTIVITET

I dette modul lærer du om:

 • Værdien af at være fysisk aktiv 
 • Træning og vægttab
 • Effektiv træning på minimal tid

MODUL 5: VANER

I dette modul lærer du om:

 • Vaneloopet 
 • Nøglevaner 
 • 4 strategier til varige vaneændringer

MODUL 6: STRATEGIER

I dette modul lærer du om:

 • At gøre simpelt 
 • Mikrovane princippet

MODUL 7: SPISEMØNSTRE

I dette modul lærer du om:

 • 6 simple tips til at spise mindre
 • 3 selvsaboterende spisemønstr

MODUL 8: SØVN

I dette modul lærer du om:

 • Søvnens indflydelse på sundheden
 • Søvnens påvirkning på et vægttab
 • Gode tips til at sove godt

MODUL 9: STRESS

I dette modul lærer du om:

 • Hvordan stress påvirker sundheden
 • Hvordan stress bremser et vægttab 

MODUL 10: DEN INDRE BALANCE

I dette modul lærer du om:

 • Tarmfloraens balance ifm. vægttab  
 • Hvordan du tester fordøjelsen

MODUL 11: FASTHOLDELSE

I dette modul lærer du om:

 • Hvad du gør når du ”falder i” 
 • At fastholde motivationen 

MODUL12: OPSUMMERING

I dette modul opsummerer vi på de vigtige ting du har lært, og du får lidt ekstra tips med på vejen

Til de fleste moduler vil der indgå opgaver. Det er ikke et krav, du laver dem, men de vil styrke dine resultater i forløbet. Derudover vil du også finde fine arbejdsark, direkte til at printe ud og bruge.

Barbara Blicher Hansen

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hængebugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskab til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg, og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Heidi ser muligheder fremfor begrænsninger og det giver super resultat.

vaegttab foer og efter 6 uger

Mia B

Jeg valgte et forløb hos Heidi, fordi jeg ønskede hjælp til varigt vægttab, at få mere overskud i hverdagen (energi) samt hjælp til træning i en travl hverdag, hvor familie kommer først.

Efter bare 8 uger har jeg fået lysår igen, igennem øget overskud i hverdagen samt et påbegyndende vægttab på 7 kg., som jeg ikke troede var muligt med så lidt arbejde.

Vaegttab med personlig traener på 8 uger

Derudover har jeg fået så meget inspiration til at leve sundt uden at gå på kompromis med lækkerheden i maden. Jeg under også mig selv noget usund, bare den gode slags.

Jeg har også fået mere overskud i hverdagen og et godt forhold til træning (elsker min TRX-sele) og er top motiveret til at forsætte mit vægttab.

Jeg kan klart anbefale Heidi som coach/personlig træner til andre og har allerede gjort det. Heidis livssyn og træningsfacon er helt fantastisk. Hun er ærlig og har været meget støttende i forløbet når jeg har været i tvivl om noget. 

Hvorfor vælge mig som din sundhedscoach?

Når jeg rådgiver dig, så ser jeg hele dig. Det vil sige jeg sætter mig grundigt ind i hvem du er,  dine mål og så laver jeg en realistisk plan ud fra det. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer. Det er ligesom et symfoniorkester, det hele skal spille sammen, for at få en krop i balance.

Samtidig har jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress, har en stofskiftesygdom jeg kæmper med (og ikke mindst en overgangsalder), og har derfor en evne til at tilgå forløbet meget nuanceret. Kombinationen af mine erfaringer, uddannelsesbaggrund og menneskesyn gør mig et godt valg som din sundhedscoach.

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser HER

Helene Aagaard

I bund og grund startede jeg hos Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid har tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt.

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger. 

Christina Lytken

Jeg har fået overskud til at træne, da jeg har lært, hvor lidt tid man behøver at bruge på træning, hvis man blot er effektiv og træner det rigtige.

Heidi har fået mig til at rykke mentalt ved hjælp af hendes fantastiske humør og engagement og coachingen, som har været en stor del af forløbet.

Hun har formået at give mig en masse viden om kost og træning således jeg føler mig rustet til, at stå på egne ben. Heidi ved hvad hun tale og jeg kan derfor varmt anbefale et forløb med hende, det har været alle pengene værd.

Prisen for at kickstarte din sunde livsstil og få strategierne til at skabe varigt vægttab er kun:

BASIS PAKKEN

3.447
kr.
 • Opstart med livsstilsanalyse og kostanalyse
 • 3 personlige coaching sessioner
 • 12 modulers online kursus til evigt eje
 • 1 ugentlig opfølgning på mail i 12 uger

DE LUXE PAKKEN

5.447
kr.
 • Opstart med livsstilsanalyse og kostanalyse
 • 4 personlige coaching sessioner
 • 12 modulers online kursus til evigt eje
 • Ubegrænset mailkorrespondancehjælp i 12 uger

 • Ekstra i DeLuxe pakken

 • 1 afsluttende coachingsamtale med fokus på fremadrettet strategi og handlingsplan
 • Udvikling af personlige træningsprogrammer

Du kan uden tvivl finde masser af viden, ved at bruge Mr. Google, men det er sjældent manglende viden, der er problemet. Det er mere at få hjælp til at stoppe de dårlige vaner, at finde tiden i en travl hverdag og have en overskuelig plan.

Det er det, jeg hjælper jeg dig med.

Ofte stillede spørgsmål

Nej jeg tror ikke på kostplaner, de er både meget indskrænket ift. den mad du kan spise og derudover tænker jeg ikke du ønsker at være bundet af en kostplan resten af livet?

Derfor lærer jeg dig i stedet, hvordan du skal spise for at få optimal næring og samtidig holde styr på dine kalorier.

Der kan og vil nok forekomme en form for ”tracking” af din kost de første par uger, så du får styr på dit mad/kalorieindtag, mere behøves ofte ikke.

Ja dette kan indgå i forløbet, hvis du køber den store pakke er det inkluderet og ellers kan du vælge at bruge en af coachingsessionerne på at jeg skræddersyr et program til dig.

Nej dette er et online forløb baseret på samtaler, som jeg skal hjælpe dig til at få sat mål, skabt gode sunde hverdagsrutiner og ikke mindst give dig værktøjer til at fastholde dem selv. Ønsker du at vi skal træne sammen er dette et add on og koster dermed ekstra

Jeg har valgt at sætte en tidsramme på forløbet, fordi jeg gerne vil have at du kan overskue det tidsmæssigt og mentalt. Samtidig vil jeg også have at du er klar på at comitte dig til skabe resultater indenfor en overskuelig periode, kun på den måde kan jeg hjælpe dig bedst.

Ja du kan sagtens købe ekstra coachings samtaler 12 uger, dette vil også styrke dig i fastholde dit commitment.

Du kan downloade alt materialet, således du har adgang til det for evig tid.

Det vil ligge på platformen du får adgang til i 1 år, så du har masser af tid til at se og gense det hele og senere hen downloade det, hvis du vil. 

Repetition er en af de vigtigste strategier til succes.

Få en 15 minutters afklarende samtale om Heidi er den rigtige til at hjælpe dig.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top