BLIV EN VERDENSMESTER I VANEBRYDNING

ADVARSEL – forløbet kan give bivirkninger såsom mere energi, overskud og livsglæde.

7 dages onlineforløb der lærer dig at knække koden til at bryde med de dårlige vaner og den dårlige samvittighed. 

Du får de veldokumenterede metoder, som bruges af verdens mest succesfulde mennesker, når det gælder at skabe resultater, der holder – også på en travl dag.

Genkender du følgende:

⭐️ At du er semitilfreds med livet og længes efter at tingene er anderledes. Måske drømmer du om at leve sundere, have en bedre work-life balance, eller finde tiden til at gøre mere af det, der betyder mest for dig i livet?

⭐️ Bliver frustreret over, og træt, bare ved tanken om de lange to do lister af ting, du gerne vil og/eller mener du ”burde” tage dig sammen til at få gjort noget ved. Men du føler ikke, at du har hverken tiden, lysten eller overskuddet til at gå i gang.

⭐️ Eller er du begyndt at tvivle på, at du overhovedet kan lykkedes med at skabe forandringer? Dine tidligere erfaringer har resulteret i, at det kører godt, i en kort periode, og pludselig ser du dig selv være tilbage i de gamle vaner og rutiner, du så ihærdigt prøvede at slippe af

Så kender du sikkert også til at: 

 • Er semitilfreds med det liv, du lever, og du ønsker at få meget mere ud af det
 • Ikke føler, at der er nok tid i døgnet til alt det du gerne vil
 • Får dårlig samvittighed overfor dig selv og dine nærmeste, da energien er brugt op, når du kommer hjem fra arbejde
 • Har en masse drømme, men du får ikke taget action på dem
 • At de gode intentioner forsvinder som dagen skrider frem, eller når du er i pressede perioder
 • Synes det er hårdt, at ændre vaner og skabe nye rutiner
 • Har svært ved at holde modet oppe, når det går for langsomt, eller det går i stå
 • Har svært ved at være vedholdende
 • Mister mere og mere troen på og lysten til at forsøge igen og motivationen er lig nul

Så har jeg både en god og en dårlig nyhed til dig

Den gode nyhed er at:
Du er et intelligent individ og viden er ikke problemet. At du ikke lykkes med at skabe de forandringer du ønsker, handler sjældent om manglende viden. Men mere om at skabe de rette forudsætninger for at tage handling.

Den dårlige nyhed (som faktisk slet ikke er så dårlig) er, at du aldrig kommer til at lykkes, før end du bliver klogere på dig selv og hvad der er dine bremseklodser. Ønsker du at skabe varige forandringer, må du forstå din dybere motivation til at tage action på ting og ikke mindst forstå, hvad det er der stopper dig gang på gang.

Og det er bl.a. det, som dette forløb har fokus på. 

Manglende succes har ikke noget med manglende motivation, tid eller overskud at gøre – det handler primært om at have det rigtige mindset og simple strategier, der kan lykkes, selv på en dårlig dag. 

I dette forløb får du selvsamme veldokumenterede metoder, der bruges af de mest succesfulde mennesker verden over. Strategier som giver varige resultater.

Så er du klar til en gang for alle at bryde med de mange undskyldninger, din dårlige samvittighed og få taget action på de ting, du gerne vil have mere af i dit liv?

I dette nye online forløb lærer jeg dig at knække koden til, hvordan du lykkedes med at skabe forandringer og fastholder dem

 Det fantastiske ved det du lærer er, at strategierne kan bruges på alle områder af dit liv, uanset om målet er en sundere livsstil, bedre parforhold, bedre work-life balance, bedre økonomi eller bare skabe mere plads til de ting du holder allermest af at lave.

Det du lærer er nemlig de fundamentale elementer enhver form for forandring indeholder.

Forløbet vil bl.a.:

⭐️ Give dig mere energi, overskud og livsglæde

⭐️ Gøre dig i stand til at sætte tydelig mål og ligge en holdbar plan for at nå dem

⭐️ Lære dig at fastholde fokus, på de ting der er vigtige og minimere tidsrøvende overspringshandlinger

⭐️  Servere trin for trin løsninger til at slippe de dårlige vaner og integrere nye gode vaner 

⭐️  Give dig skudsikre strategier til at fastholde momentum samt  motivation

Kurset er overordnet bygget op i 4 moduler

#1
Bevidsthed

Fundamentet for at skabe forandringer er bevidsthed. Vi må blive bevidste om, hvad det er vi virkelig gerne vil og så tage en beslutning om at gøre det. Så bliver det også langt lettere at frasortere de ting, der ikke gavner, det bliver lettere at fastholde fokus og opnå resultater.

Desuden må vi også blive bevidste om, hvad der begrænser os, hvordan vi skaber nye måder at gøre ting på og hvordan vi fastholder det gode momentum. Derfor er bevidsthed et tema, der går igen igennem alle modulerne.

#2
Begrænsninger

Der findes mange ting, der kan begrænse os i at skabe de resultater, vi virkelig ønsker. Det er både egne indre og ydre begrænsninger, såsom tanker, følelser, ressourcer med mere. Men det er også begrænsninger fra vores omgivelser.

I dette modul går vi i dybden med, hvad der specifikt er dine barrierer og som besværliggør, at du opnår succes med at skabe forandringer. Her snakker vi primært vores mindset og vores overbevisninger.

#3
Byg nyt

I modul 3 får du en masse effektive redskaber og strategier til at gøre ting på en ny smartere måde. Måder som vil give bonuseffekter af mere energi og overskud og mere tid til de ting, der er vigtige for dig.

Her knækker du koden til at gøre tingene lettere for dig selv og minimere at du bruger tiden på ting der ikke bringer dig nærmere dine mål.

#4
Bevar momentum

I sidste modul ser vi på, hvad der skal til for at fastholde de gode rutiner og ikke falde tilbage i de gamle mønstre. Du lærer strategier til, hvordan du med mindst mulig kraftanstrengelse dagligt kan arbejde dig nærmere dine mål ved hjælp af bl.a. mikrovaner.  

Derudover lærer du, hvad du gør, når du ”falder af hesten”. Det handler nemlig ikke om at falde i, det handler om, hvordan du lettere kommer op på hesten igen.

Du får kort og godt tydeliggjort, hvordan du implementerer dine mål i forhold til din hverdag og kan fastholde momentum og motivationen.

Hør hvad andre siger om de ting du lærer på denne uge

Det allerbedste, ved forløbet var den dybdegående viden om vaner, tanker og mønstre, især redskaberne til at få fokus væk fra mine indre negative tanke-spiraler. Desuden har de forskellige opgaver gjort det muligt for mig at komme nærmere mine mål. Jeg blev især inspireret af “2 minutters reglen” Jeg har lært at acceptere, at ting tager tid, især når vi taler ændringer, der skal vare hele mit liv.
LONE TOBIASEN
Den største forandring dette forløb skabte mig, var den lille ting som at få fokus på at være målrettet og viljefast og så samtidig sige ok til at nyde øjeblikke, hvor forkælelse er i centrum. Mit mindset er anderledes positiv, og det har en fed virkning på både krop og sjæl. Og det allervigtigste jeg lærte var at tage styringen, skabe bevidsthed gennem registrering og opmærksomhed på, hvordan jeg lever mit liv. Og så vil jeg sige, det at forløbet kørte online var vildt fedt, fordi det gjorde at jeg følte mig forpligtet, samtidig med jeg selv kunne styre, hvornår og hvordan jeg griber det hele an.
CHARLOTTE TEGEN
Jeg har lært at tag et skridt ad gangen. Jeg er begyndt at prioritere mig selv og tage ansvar for min egen sundhed. Det handlede i meget høj grad om mit mindset, og da jeg først blev bevidst om det, begyndte det at rykke. Heidi er rigtig god til at inspirere, til at få dig til at holde fast. Hun øser af sin viden og mange års erfaring, og så er hun en gudsbenådet formidler. Med forløbet følger der en veludbygget værktøjskasse, som virkelig er guld værd.
KIRSTEN SØRENSEN
Forløbet har gjort at jeg ikke så let ryger i offerrollen mere. Jeg kan lettere jage de negative tanker væk og er blevet bedre til at sige PYT med det og videre i stedet for at gå og bruge energi på at spekulere. Jeg er blevet mere positiv og glad og jeg får mere fra hånden og ligger ikke så meget på sofaen mere.
CHARLOTTE STØVRING TRYSØE
De mest vigtige resultater forløbet har givet mig er, at jeg har arbejdet med at ændre mit mindset samt blevet bedre til at sætte mål og følge dem. Værktøjerne har givet mig et mere positiv tilgang til livet og så har det været en AHA oplevelse at lære at forandringer ikke behøves at være svært, men det kræver fokus og engagement.
Britta Dietz Rykind

Kurset er for dig, der…

 • er træt af at “nøjes”
 • gerne vil have mere ud af livet, mere positiv energi, glæde og nydelse
 • gerne vil finde balancen mellem arbejde og privatlivet og have overskuddet til begge
 • er træt af ikke at lykkedes med at skabe og fastholde de gode vaner
 • gerne vil blive klogere på, hvordan du slipper autopiloten og bliver kaptajnen i dit eget liv og kan tage styringen 
 • gerne vil have short cuts, der kan få dig i mål, uden masser af kamp og omfattende livsstilsændringer

Forløbet er ikke et quick fix, hvor du efter en måned har løst alle dine udfordringer. Varige forandringer kræver fokus og vedholdenhed. 

Når forløbet slutter, vil du have fået:

 • Løsninger til at skabe mere energi, overskud og livsglæde
 • Indblik i de strategier der skaber succes samt, hvordan du bruger dem
 • Forståelse for de bagvedliggende årsager til manglende handling
 • Lært hvordan du bryder med de uhensigtsmæssige mønstre der har bremset dig
 • Trin for trin løsninger til at integrere nye gode vaner 
 • Smarte tips til at stoppe med overspringshandlinger
 • Shortcuts til at tage action og få mere af det du ønsker i dit liv
 • Skud sikre strategier til at fastholde momentum og motivationen og dermed skabe optimale resultater

Værdi for mere end kr. 20.000

Du betaler kun kr. 4.947,-

OBS! Du kan vælge at betale i 2 rater.

Første rate 2474 kr. ved køb.
Anden rate på 2474 kr. 30 dage senere

Du bliver bedre i stand til at:

 • Sætte mål og nå dem
 • Jage negative tanker væk og være mere glad og tilfreds med dig selv
 • Tage de rigtige beslutninger, hurtigere
 • Fastholde fokus og prioritere i en travl hverdag
 • Nå mere, selvom du ikke har fået flere timer i døgnet
 • Takle modstand og komme hurtigere op på hesten igen
 • At fastholde motivationen
 • Og sidst men ikke mindst at gøre forandringer lettere 

Heidi Kristine Møller

Dette kursus er baseret på 25 års faglig og praktisk erfaring samt dybdegående studier af, hvordan mennesker opnår succes med at skabe forandringer.

Forløbet er udarbejdet af Heidi Kristine Møller, som i 25 år, har arbejdet som sundheds- og performancecoach både for mennesker, der vil leve en sundere livstil, såvel som for topledere og sportsudøvere, der skal performe optimalt hver dag.

Heidi har selv gået vejen. Hun har været konkurrenceatlet med bl.a. en Danmarksmester titel bag sig. Derudover har hun på egen krop mærket, hvad det vil sige at have en krop i ubalance, både i form af at være stressramt og med en stofskiftesygdom i kølvandet.
Heidi har bl.a. en bachelor i idræt, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt NLP master og cert. coaching uddannelser.

Det er hendes mangeårige praktiske erfaring samt store faglige viden, der giver dette forløb høj kvalitet.

Din investering i at få adgang til alt den viden du behøver, for at skabe nye vaner og et nyt liv er:

Så en værdi for hele pakken for over kr. 20.000,-

Du betaler kun kr. 4.947,-

Sådan foregår kurset rent praktisk

Forløbet spænder over 8 uger og har opstart i uge 16 og slutter i uge 23.  

Alt materialet ligger på en online platform, som du får adgang til så snart betalingen er gennemført.

Alle moduler og lektioner består af videoer, lydfiler og pdf’er, som du har adgang til for evigt.

Derudover er der 6 fælles online coaching sessioner, som foregår via zoom. De bliver optaget og lagt inde på det lukkede forum. Så er der en enkelt du ikke kan deltage i kan du altid se det senere. Har du spørgsmål til materialet så sender du mig blot en mail så svare jeg på dem, selvom du ikke deltager live. Første 2 fælles coaching sessioner er mandag den 25 april kl.19.00 samt lørdag den 7 juni kl. 10.00.

Der vil være opgaver, der kræver lidt arbejde og ellers har jeg gjort det let og nemt, da du kan du smide de fleste af mine guldkorn i ørerne, så du kan blive klogere, samtidig med, at du laver andre ting.

Repetition er en af de vigtigste elementer i at skabe forandringer, så jeg anbefaler du lytter så meget som muligt til materialet og derfor har du selvfølgelig også adgang til materialet for evigt og kan gense og høre det lige så meget du vil.

Stadig lidt i tvivl om du skal slå til?

Jeg samler kun på glade kunder. Så får du intet ud af forløbet, så skal du vide, at der er en 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur.

Gerne skriv mig en mail på heidi@powerperformance.dk så tager vi en gratis afklarende samtale, hvor du får svar på dine sidste tvivlsspørgsmål.