Kender du til at have svært ved at:

➤ At være træt og uoplagt og ikke finde overskuddet til at leve den sunde livsstil, som du drømmer om

➤ At navigere i de mange skiftende sundhedsråd og som derfor gør det uoverskueligt at vide, hvad der er rigtigt og forkert 

➤ Tabe dig og/eller holde fast i vægttabet

➤  Holde fast i dine gode intentioner om at leve sundere 

➤ Fastholde fokus og motivationen især når resultaterne går langsomt eller udebliver

Så kan du sikkert også nikke genkendende til at:

➤  Kroppen knirker og knager lidt for meget og trænger til lidt kærlighed et “service tjek” 

➤  Spejlbilledet ikke er, hvad det har været og at tøjet strammer de forkerte steder

➤  Være træt af at gå på kur og ikke finde en god (og afslappende) balance i at leve sundt

➤  Have en masse intentioner, men mangler en simpel overskuelig plan, som du kan fastholde i en travl hverdag 

Lad mig hjælpe dig til at strutte af sundhed, føle dig stærkere og slankere på 30 dage

➤ Trin for trin guider jeg dig til, hvordan du skaber en sundere livsstil både på det fysiske såvel som det mentale plan.

➤  Jeg lærer dig, hvordan du opnår et liv i balance, uden uoverskuelige krav og afsavn

➤  Jeg giver dig mange af de livsforandrende metoder, jeg har samlet via min 25 års faglige virke, der er gennemtestet på over 1000 klienter, jeg har hjulpet til at nå deres mål.

➤  Du får indsigt i, hvorfor du (måske) tidligere ikke er lykkedes – og simple strategier til, hvordan du fremover skaber resultater. 

➤ Jeg giver dig strategier til at finde motivationen og holde fast. 

Er du klar til en version 2.0 af dig ?

På dette forløb får du bl.a. :

Forståelse for de anti-inflammatoriske kostprincipper og hvordan disse er blodsukker – og hormonstabiliserende, styrker dit immunforsvar, optimerer din energi samt forebygger livsstilssygdomme. 

Konkrete strategier til at ændre vaner, både slippe de dårlige og fastholde de gode. Du vil lære, hvordan du bliver mere målrettet, viljefast og tager kontrollen tilbage.

Indblik i de mange (ofte oversete) parametre der medvirker til ubalancer i kroppen, samt hvordan du vender den negative spiral, og får din krop til, at igen at blive en medspiller.

 Masser af shortcuts (ikke quickfixes), til i små overskuelige trin, at skabe de forandringer du ønsker, således du også, kan fastholde motivationen.

Hør hvad andre siger om det du lærer i dette forløb:

Det der var rigtig godt ved forløbet var Heidis motivation. Helt “nede på jorden” kommunikation og at jeg har tilgang til materialet resten af livet så “no rush”.

Det allerbedste, var den dybdegående viden om vaner, tanker og mønstre, især redskaberne til at få fokus væk fra mine indre negative tanke-spiraler.

Jeg har lært at acceptere, at ting tager tid, især når vi taler ændringer, der skal vare hele mit liv. Noget der også var et godt råd for mig var “alt er tilladt” , har oplevet mange gange, at ordet “synde” eller “usundt” ikke gør noget godt for mig.
LONE TOBIASEN
At forløbet kørte online var vildt fedt, fordi det gjorde at jeg følte mig forpligtet, samtidig med jeg selv kunne styre, hvornår og hvordan jeg griber det hele an.

Så er det også fedt at kunne få lov til at være privat og samtidig have muligheden for at spørge og sparre i facebookgruppen.

Den største forandring, var den lille ting som at få fokus på at være målrettet og viljefast og så samtidig sige ok til at nyde øjeblikke, hvor forkælelse er i centrum. Mit mindset er anderledes positiv, og det har en fed virkning på både krop og sjæl.

Og det allervigtigste jeg lærte var at tage styringen, skabe bevidsthed gennem registrering og opmærksomhed på, hvordan jeg lever mit liv.
CHARLOTTE TEGEN
Jeg lærte at tag et skridt ad gangen. Jeg begyndte at prioritere mig selv. Jeg begyndte at tage ansvar for min egen sundhed. Det handlede i meget høj grad om mit mindset, og da jeg først blev bevidst om det, begyndte det at rykke.
Jeg er begyndt at mærke efter – er helt anderledes bevidst om, hvad jeg har behov for, og hvad jeg faktisk ikke har behov for.

Heidi er rigtig god til at inspirere, til at få dig til at holde fast . Hun øser af sin viden og mange års erfaring, og så er hun en gudsbenådet formidler. Heidi formår at give dig det spark, som du har brug for netop i øjeblikket.

Med forløbet følger der en veludbygget værktøjskasse, som virkelig er guld værd.
KIRSTEN SØRENSEN

Forløbet er for dig der:

➤  Drømmer om at have mere energi og overskud

➤ Ønsker en sunderestærkere krop i bedre balance

➤  Vil gøre det let og nemt og uden forbud at leve sundt

➤  Ønsker simple strategier, der også virker i en travl hverdag

➤  Som har brug for en overskuelig køreplan

➤  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

Forløbet er bygget op således:

Hvad indeholder forløbet: 

🔸  30 dages online coaching og sparring med mig, som din wingwoman. Desuden vil der, som en xtra bonus, være en special gæstespeaker, der  fortæller nærmere om hormonernes indflydelse på din sundhed, både fysisk og mentalt og hvordan ubalance i disse kan være en af de største bremseklodser til at opnå en sund, stærk og slank krop.

🔸 Online lukket community på facebook, hvor vi supporter og hepper på hinanden. Her vil alle live coaching og Q&A sessioner også bliver lagt op, så hvis du ikke kan være med når jeg går på live, har du altid mulighed for at se det senere. Du misser intet.

🔸 Materiale i form af videoer, pdf. med mere, som ligger på et lukket forum du får login til. Alt materialet har du adgang  til for evig tid og altså mulighed for at gense og gennemgå lige så mange gange du har lyst. 

Materialet er primært bygget op af videoer samt lydfiler, og sekundært er der supplerende materiale i form af manualer i pdf form. Det gør det tidsbesparende for dig, da du i princippet kan have “mig i ørerne” og blive klogere samtidig med, at du gør rent.

Indholdet af materialet tager udgangspunkt i de vigtigste parametre, der har indflydelse på din sundhed og dit vægttab.

Vi kigger selvfølgelig på kosten, som vil være med udgangspunkt i de anti-inflammatoriske kostprincipper. Du får det hele serveret inkl. en indkøbsliste af basisprodukter du altid bør have i huset, så det er let og nemt at lave sund mad.  Du får også en simpel tallerkenmodel, som du kan bruge til at tjekke den korrekte fordeling og meget meget mere. 

Dit daglige aktivitetsniveau er også vigtigt, og du vil lære både, hvordan du kan bevæge dig mere i dagligdagen,  samt masser af forskellige træningsprogrammer, du kan træne, hvor som helst.

Vi dykker også ned i søvnen og ser på dit aktuelle stressniveau, da denne er en stor bremseklods for ethvert vægttab og generelle sundhed.

Du får viden om tanker og handlemønstre, og du vil lære strategier til at gå fra autopilot til beslutningstager, så du kan blive en “badd ass” vanebryder.

Jeg arbejder meget med mikrovaner – altså små justeringer, der er lette at implementere i hverdagen. Og det gør, at du har langt større sandsynlighed for at lykkedes. 

 

Sådan foregår det:

🔸 Hele forløbet foregår online. Både via en lukket facebookgruppe, zoommøder samt et lukket forrum, hvor du vil have adgang (for livstid) til alt materialet.

🔸 To gange om ugen vil der være livesessioner med mig via zoom og som ligges op på vores lukkede facebookgruppe. Sessionerne vil både være med relevante oplæg og så vil der også være en Q&A session, hvor du er i fokus. Det vil sige, at du her kan få coaching på dine udfordringer og stille mig direkte spørgsmål.

Du behøves ikke være med på facebookgruppen, hvis du ikke har en FB profil – da det hele vil ligge også på vores lukkede forum. 

Jeg har ikke brug for at tænke mere

Kvinden bag forløbet

Forløbet er udarbejdet af Heidi Kristine Møller, som i 25 år har arbejdet som coach og personlig træner for såvel topatleter samt den almindelige motionist. 

Heidi har selv gået vejen. Hun har været topkonkurrenceatlet med bl.a. en DM titel bag sig. Derudover har hun, på egen krop, mærket hvad det vil sige at have en krop i ubalance, både i form af at være stressramt og med en stofskiftesygdom i kølvandet.

Heidi har bl.a. en bachelor i idræt, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt NLP master og cert. coaching uddannelser. 

Det er hendes mangeårige praktiske erfaring samt store faglige viden, alt sammen elementer hun udøser af og som giver dette forløb høj kvalitet.i

Din investering i en sundere, stærkere og slankere udgave af dig selv er:

KUN 947 kr.

I dette online forløb får du de bedste redskaber, tips og tricks, jeg har samlet gennem 25 års erfaring, til en mikrodel af prisen.  Du betaler mindre end hvad 1 personlig konsultation koster hos mig.

I dette online forløb får du:

➤ 6 online coaching  sessioner med mig til en værdi af 12.000 kr.

➤ Materiale om sund livsstil til en værdi af 3.000 kr.

➤ Bonus: Gæstespeaker til en værdi af 2.000 kr.

Værdi for over 17.000 kr. 

Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt – derfor den utrolig fordelagtige pris.

DU BETALER KUN 947 kr.

Så snart du har betalt får du link til den lukkede facebookgruppe hvor det hele foregår samt adgang til et lukket forum, hvor alt materialet ligger.

Husk du vil til evig tid have adgang til materialet, og du kan vende tilbage til de enkelte moduler så ofte, du vil.

Har du stadig spørgsmål så kontakt mig på 
Telefon: +45 22 21 44 77 | Mail: info@powerperformance.dk