PERSONLIGT
SUNDHEDS- OG TRÆNINGSFORLØB
Skræddersyet til dig

Jeg er ekspert i at gøre sund livsstil simpelt, så det kan tilpasses i en travl hverdag. 

Uanset om det er den sunde livsstil, der skal kickstartes, eller det handler om at få de sunde vaner til at blive, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har i mere end 25 år hjulpet 1000 vis af mennesker med at knække koden til at skabe og fastholde den sunde livsstil.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak, om jeg skal være den der hjælper dig.

Med mig som din personlige træner og coach får du den hjælp, du har brug for

Med en personlig træner på sidelinjen har du en allieret, som støtter og skubber dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Som din træner sørger jeg for at trykke på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål – uanset om dine mål er:

  • Mere energi og overskud
  • Vægttab og opstramning
  • En sund, stærk og velafbalanceret krop
  • At blive smertefri
  • At forebygge stress og livsstilssygdomme
  • Genoptræning efter sygdomsforløb
  • At (gen)finde motivationen til træning
  • Med mere …

Vil du dykke mere ned i, hvad personlig træning er, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på i dit valg ift. en personlig træner, kan du læse mere HER

personlig-traening-med professionel sundhedscoach

Hvad et personligt træningsforløb indeholder

Opstart
Et forløb starter med en livsstilsanalyse i form af et spørgeskema samt en snak om dine mål. Det gør, at jeg kan sætte de optimale rammer i dit forløb, som så vil bestå af en eller flere af de nedenstående beskrevne elementer.

Coaching og sparring
Vi mennesker ved godt, hvad der er sundt og usundt. Vi kan også have en masse gode intentioner, men desværre kan vi have gamle vaner og mønstre, som spænder ben for den ønskede forandring.

Så en stor del af succesen i at skabe varige forandringer, ligger i at arbejde med ens mønstre og mindset. Derfor indgår der i mine forløb samtaler og sparring om, hvordan du skaber sunde rutiner, der kan fastholdes – også på en “dårlig dag” og ikke mindst også efter vores forløb.

Fysisk træning
Jeg kan udarbejde træningsprogrammer til dig, uanset om du er begynder eller øvet, og om du ønsker at træne hjemme, i et center eller udenfor i naturen.
Har du brug for et program, hvor du kan træne effektivt på 15 minutter, et ”stilleprogram” imens dine børn skal puttes, inspiration til træning, når du går tur med hunden eller bare til at få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen, så  skræddersyr jeg et program.

Kostvejledning
En sund og nærende kost er alfa og omega for det daglige energiniveau og din sundhed. 

Det konkrete indhold afhænger selvfølgelig af dine behov og mål. Jeg laver ikke kostplaner, men lærer dig i stedet, hvordan maden sammensættes på en let måde, så den er sund og nærende.

Test
Ønsker du meget konkret data på din sundhed, herunder søvn, forbrænding, dit daglige aktivitets- samt træningsniveau, kan dette integreres via en døgnrytmemåler. Således kan vi meget specifikt gå ind og optimere på de parametre, der er behov for. Læs mere om dette HER

Derudover kan et forløb indeholde forskellige former for test såsom: Sundhedstjek, bodyage, fedtprocent, cm-mål med mere.

Afslutning på forløbet
Når jeg slipper dig, er det mit mål, at du har fået nok viden og skabt nok sunde vaner, så du er rustet til at fortsætte og fastholde din nye sunde livsstil på egen hånd. 

Hvorfor vælge mig som din personlige træner og coach

I et forløb med mig, som din sundhedscoach og personlige træner, arbejder vi ambitiøst med din allround sundhed, så du helt generelt får skabt energi, modstandsdygtighed og POWER i dit liv!

Vi arbejder både med kost, motion, søvn, vaner og ikke mindst – dit MINDSET!

Når hele symfoniorkestret spiller sammen, så starter de positive synergier, som gavner dig på alle områder af livet. Det bedste af det hele er, at det ikke behøves at være så svært eller kræve en kæmpe indsats. Jeg giver dig nemlig shortcuts og mikrosteps til varige forandringer.

Min filosofi er at gøre sundhed simpelt.

Alle forløb skræddersyes til den enkelte, og det sikrer, at du får optimal værdi for din investering.

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hænge bugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskaber til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Det har været virkelig sejt at blive korrigeret hele tiden, det gav stor tryghed især i forhold til min hypermobilitet og den bækkenløsning jeg har haft i forbindelse med mine graviditeter.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Hun ser udvikling, er fremadrettet og positiv det er motiverende og det giver super resultater!

Barbara Blicher Hansen

vaegttab foer og efter 6 uger

Hvor foregår et personligt forløb?

Online

De fleste møder kan foregå online og er også en fantastisk mulighed for dig som både skal være fleksible ift. tiden vores sessioner afholdes på og som ikke bor i nærheden af mig ved Randers omegn.

Er det online kan det nemlig lettere også tilpasses til samtaler om aftenen.

Som coach er det mit mål at gøre dig selvkørende, og at du derfor ikke har brug for mig hele tiden ved siden af dig. 

Skulle du have brug for en coach som skal træne med dig fast flere gange ugentligt, er jeg nok ikke den rette at vælge.

Face to face

Har du brug for at mødes face to face nogle gange, så tilbyder jeg fysiske møder og træning primært i Randers og omegn. Det foregår enten hjemme hos mig, dig eller i naturen.

Naturen er mit foretrukne træningssted. Udendørs træning giver nemlig masser en masse ekstra bonusser, som du ikke kan få ved indendørs træning, såsom frisk luft og sollys. Derudover får du masser af ekstra D-vitaminer som din krop har brug for – viste du f.eks. at hver 3. dansker lider af D vitaminmangel og derfor er unødvendigt trætte?

Du kommer nok aldrig til at løbe igen

Sådan lød beskeden fra min læge efter en barsk tredje graviditet med bækkenløsning. Selvom graviditeten lå flere år tilbage kunne mit bækken stadig låse helt til. Når jeg løb eller blot gik en strøgtur. Vi havde prøvet det meste, min læge og jeg, men det blev ved med at drille. Selv min gang, når jeg gik, var blevet lidt vraltende.

Efter to måneders træning ved Heidi begyndte jeg allerede at mærke forskel. Det var især mobilitetsøvelser, udstræk og små bitte bevægelser, der gjorde mirakler for min krop. Ømheden og stivheden forsvandt. Og i kombination med træning af musklerne blev jeg både stærkere og smidigere. I dag er smerterne og stivheden næsten væk. Kommer det sætter jeg ind med øvelserne, og jeg kan straks mærke effekten af det. Vralteriet er helt væk, og så er jeg begyndt at kunne løbe igen. Småture. Det var mere end jeg og min læge havde forestillet os ville kunne lade sig gøre.

Nana Askov, Redaktionschef

Minimum indsats med maksimal effekt

Alle klienter der er i forløb hos mig får et personligt tilrettelagt program/indhold, hvor vi både tager fat i kost, mental tilstand og de eventuelle fysiske skader eller kroniske smerter, der hæmmer dig. 

Såfremt der skal indgå fysisk træning sammen med mig skal i forløbet, er her et par gode ting, du skal vide. Jeg arbejder primært med egen kropsvægt, kettlebells og TRX Suspension Training i mine træninger. Det gør jeg, fordi disse træningsformer skaber gode resultater og du kan træne effektivt på meget kort tid hvor som helst.

Tid er en sjælden vare, derfor  tilrettelægger jeg forløb (og træning), der giver dig bedst effekt på minimum tid og  selvfølgelig med den nyeste viden om træning og forbrænding in mente.

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt.

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger. 

Helene Aagaard

Pris på et personligt træningsforløb

Jeg tilbyder personlige forløb til både enkeltpersoner, to personer sammen og til hele familien.

Jeg bor i Randers og fysiske møder udenfor Randers tillægges ekstra kørselsgebyr.

1 session

Kr. 1.500,-

5 sessionER

Kr. 5.000,-

10 sessionER

Kr. 8.000,-

 

 

TYPISKE SPØRGSMÅL

Ja det kan man godt, hvis det er 5 eller 10 klip. Typisk kan betalingerne opdeles i 2 rater.

Alle sessioner/samtaler kan foregå online, hvilket også gør det fleksibelt for dig. 

Ønsker du at vi skal mødes face to face f.eks. hvis vi skal træne sammen, så kan det indebære ekstra kørselsgebyr. Lad os finde ud af det på en telefonisk samtale.

Dine klip kan bruges indenfor 12 måneder efter køb

Hvis du undervejs bliver nød til at afbryde vores forløb pga sygdom, flytning eller lignende får du selvfølgelig pengene retur på de klip du ikke har fået brugt.

Så det er inden for 12  måneder efter køb).

Typisk vil det være enten via zoom eller en anden form for videofunktion, så vi kan se hinanden.

Der kan også være mail korrespondance og for nogle af mine klienter er der aftaler om ugentlige "tjek in" i forhold til mål og plan.

Det kommer an på indholdet af forløbet. Derfor kan jeg først sige det efter vi har talt sammen

Handelsbetingelser · Læs mere her

Få en 15 minutters afklarende samtale om Heidi er den rigtige til at hjælpe dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top