PERSONLIG
TRÆNING

Skræddersyet kost og træningsforløb

Få et skræddersyet kost og træningsforløb tilpasset dine mål og din hverdag.

Uanset om det er den sunde livsstil, der skal kickstartes, eller det handler om at få de sunde vaner til at blive, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg har i mere end 25 år haft personlige træningsforløb og hjulpet 1000 vis af mennesker med at knække koden til at skabe og fastholde den sunde livsstil.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak, om jeg skal være den der hjælper dig.

Et personlig træningsforløb er for dig som ønsker:

 • Mere energi og overskud
 • Vægttab og opstramning
 • En sund og stærk krop
 • At forebygge stress og livsstilssygdomme
 • Genoptræning efter sygdomsforløb
 • At (gen)finde motivationen til træning
 • Med mere …

Vil du dykke mere ned i, hvad personlig træning er, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på i dit valg ift. en personlig træner, kan du læse mere HER

Få en professionel personlig træner med mange års praktisk erfaring

Et personlig træningsforløb indeholder

Alle klienter der er i forløb hos mig, får et personligt tilrettelagt program/indhold, med mulighed for både at få hjælp med kosten, træning, vaner og de andre faktorer, der påvirker ens sundhedstilstand. Det bedste af det hele er, at det ikke behøves at være så svært eller kræve en kæmpe indsats. Jeg giver dig nemlig shortcuts og mikrosteps til varige forandringer. 

Opstart
Et forløb starter med en livsstilsanalyse i form af et spørgeskema samt en snak om dine mål. Det gør, at jeg kan sætte de optimale rammer i dit forløb, som så vil bestå af en eller flere af de nedenstående beskrevne elementer.

Coaching og sparring
En stor del af succesen i at skabe varige livsstilsændringer, ligger i at arbejde med ens mønstre og mindset. Derfor indgår der i mine forløb sparring om, hvordan du skaber sunde rutiner, der kan fastholdes – også på en “dårlig dag”.

Fysisk træning
Du kan vælge 1) Personlig træning hjemme eller i naturen. Eller 2) At få skræddersyet træningsprogrammer tilpasset dine mål. Måske du har har brug for et “træn effektivt på 15 minutter program”, et ”stilleprogram” imens dine børn skal puttes, inspiration til træning, når du går tur med hunden eller bare til at få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen.

Kostvejledning
En sund og nærende kost er alfa og omega for det daglige energiniveau og din sundhed. 

Jeg laver ikke kostplaner, men lærer dig i stedet, hvordan maden sammensættes på en let måde, så den er sund og nærende.

Test
Ønsker du meget konkret data på din sundhed, herunder søvn, forbrænding, dit daglige aktivitets- samt træningsniveau, kan dette integreres via en døgnrytmemåler. Således kan vi meget specifikt gå ind og optimere på de parametre, der er behov for. Læs mere om dette HER

Derudover kan et forløb indeholde forskellige former for test såsom: Sundhedstjek, bodyage, fedtprocent, cm-mål med mere.

Afslutning på forløbet
Når jeg slipper dig, er det mit mål, at du har fået nok viden og skabt nok sunde vaner, så du er rustet til at fortsætte og fastholde din nye sunde livsstil på egen hånd. 

Hvorfor vælge mig som din personlige træner?

Hos mig er du i professionelle hænder. Jeg er certificeret personlig træner og har derudover en bachelor i idræt, en 1 årig elitetræneruddannelse i fitness, en hjernebaseret træningsuddannelse (Z-health) samt certificeret TRX og kettlebell instruktør.

Jeg har over 25 års praktisk erfaring, som coach, personlig træner og kostvejleder og har hjulpet 1000vis af klienter med at ændre livsstil og komme i form.  

Derudover har jeg tidligere været ansvarlig for gruppetræningen i fitnesskæden SATS og uddannet 100 vis af instruktører.

Alt sammen elementer der gør mig til en faglig dygtig og erfaren professionel personlig træner.

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig træningsforløb håbede jeg på at komme af med hænge bugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskaber til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig træningsforløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Det har været virkelig sejt at blive korrigeret hele tiden, det gav stor tryghed især i forhold til min hypermobilitet og den bækkenløsning jeg har haft i forbindelse med mine graviditeter.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Hun ser udvikling, er fremadrettet og positiv det er motiverende og det giver super resultater!

Barbara Blicher Hansen

vaegttab foer og efter 6 uger

Hvor foregår et personlig træningsforløb?

Online

De fleste møder kan foregå online og er også en fantastisk mulighed for dig som både skal være fleksible ift. tiden vores sessioner afholdes på og som ikke bor i nærheden af mig ved Randers omegn.

Er det online kan det nemlig lettere også tilpasses til samtaler om aftenen.

Som coach er det mit mål at gøre dig selvkørende, og at du derfor ikke har brug for mig hele tiden ved siden af dig. 

Skulle du have brug for en coach som skal træne med dig fast flere gange ugentligt, er jeg nok ikke den rette at vælge.

Face to face

Har du brug for at mødes fysisk så tilbyder jeg fysiske møder og træning primært i Randers og omegn. Det foregår enten hjemme hos dig eller i naturen.

Naturen er mit foretrukne træningssted. Udendørs træning giver nemlig masser en masse ekstra bonusser, som du ikke kan få ved indendørs træning, såsom frisk luft og sollys.

 Derudover får du masser af ekstra D-vitaminer som din krop har brug for – viste du f.eks. at hver 3. dansker lider af D vitaminmangel og derfor er unødvendigt træt.

Du kommer nok aldrig til at løbe igen

Sådan lød beskeden fra min læge efter en barsk tredje graviditet med bækkenløsning. Selvom graviditeten lå flere år tilbage kunne mit bækken stadig låse helt til. Når jeg løb eller blot gik en strøgtur. Vi havde prøvet det meste, min læge og jeg, men det blev ved med at drille. Selv min gang, når jeg gik, var blevet lidt vraltende.

Efter bare to måneders personlig træning ved Heidi begyndte jeg allerede at mærke forskel. Det var især mobilitetsøvelser, udstræk og små bitte bevægelser, der gjorde mirakler for min krop. Ømheden og stivheden forsvandt. Og i kombination med træning af musklerne blev jeg både stærkere og smidigere. I dag er smerterne og stivheden næsten væk. Vralteriet er helt væk, og så er jeg begyndt at kunne løbe igen. Småture. Det var mere end jeg og min læge havde forestillet os ville kunne lade sig gøre.

Nana Askov, Redaktionschef

Hvad koster personlig træning

Jeg tilbyder personlige træningsforløb til både enkeltpersoner, to personer sammen og til hele familien.

Personlig træner og kostvejlederforløb udenfor Randers pålægges ekstra kørselgebyr.

1 session

Kr. 1.200,-

5 sessionER

Kr. 4.500,-

10 sessionER

Kr. 7.500,-

 

 

TYPISKE SPØRGSMÅL

Ja det kan man godt, hvis det er 5 eller 10 klip. Typisk kan betalingerne opdeles i 2 rater.

Alle sessioner/samtaler kan foregå online, hvilket også gør det fleksibelt for dig. 

Ønsker du at vi skal mødes face to face f.eks. hvis vi skal træne sammen, så kan det indebære ekstra kørselsgebyr. Lad os finde ud af det på en telefonisk samtale.

Dine klip kan bruges indenfor 12 måneder efter køb.

Hvis du undervejs bliver nød til at afbryde vores forløb pga sygdom, flytning eller lignende får du selvfølgelig pengene retur på de klip du ikke har fået brugt. 

Og skulle vi pga. andre uoverensstemmelser finde det bedst at opsige vores samarbejde er dette muligt for os begge to.

Typisk vil det være enten via zoom eller en anden form for videofunktion, så vi kan se hinanden.

Der kan også være mail korrespondance og for nogle af mine klienter er der aftaler om ugentlige "tjek in" i forhold til mål og plan.

Det kommer an på indholdet af forløbet. Derfor kan jeg først sige det efter vi har talt sammen

Stort set alle kan have gavn af at et individuelt forløb. Det har utrolig mange fordele i forhold til at starte op selv. 

 1. Du opnår hurtigere resultater
 2. Du minimerer risikoen for skader
 3. Du lærer at træne så effektivt som muligt ift. dine mål og meget mere. 

Handelsbetingelser · Læs mere her

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt.

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger. 

Helene Aagaard

Få en 15 minutters afklarende samtale om Heidi er den rigtige til at hjælpe dig.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll to Top