Mod er at turde forsøge at forme dit liv, som du ønsker, det skal se ud. Det er at gå efter et de mål, der gør dig glad og får dig til at sprudle af energi. Det er det som er fundamenet for at skabe succes og det som et personligt performancecoaching forløb kan hjælpe dig med. 

Coaching er en metode og en række redskaber, der hjælper dig med at udvikle dit indre lederskab og blive “kaptajn” i dit eget liv, så du kan tage styringen mod det liv du ønsker.

Performancecoaching er din mulighed for at optimere dine fysiske, mentale og følelsesmæssige energiressourcer. Vi kommer 360 grader rundt om din livsstil, og du får tydeliggjort, hvad der er dine energiboostere og dine energidrænere.

Det vil være første skridt på vejen mod mere energi og livsglæde, et større drive og engagement i det du gør samt en bedre optimering af dagens timer.

Kort sagt: En sund krop og et stærkt mindset og dermed bedre performance – hver dag – både i privatliv og arbejdsliv.

Performancecoaching er for dig der vil mere i livet end der, hvor du er lige nu. Måske du er selvstændig eller karrieremenneske og har brug for en mentor, der hjælper dig til at holde fokus og skabe hurtigere samt bedre resultater.

Hele coachingforløbet tilpasses dine konkrete behov og mål. Og inden opstart afdækkes disse, således du ikke er i tvivl om hvad du vil have ud of forløbet og hvad du kan forvente at opnå.

 

Performancecoaching indeholder metoder, redskaber og tydeliggørelse indenfor flere af følgende dele:

 • Livsstilsanalyse – eventuelt fulgt op af et personligt trænings forløb
 • Øget engagement og motivation
 • Opnå mere livsglæde
 • Dine styrker samt udviklingsområder
 • Coping strategier til stresshåndtering
 • Give plads til det der virkelig betyder noget
 • Hjælp til bedre tidsstyring/planlægning
 • Skabe gode vaner og fastholde dem
 • Transformering af dit mindset
 • Mål, plan og vedholdenhed

…….Kort sagt et liv med mere mening og i bedre balance hvor du når i mål med dine drømme

 

Den bedste investering du kan gøre, er i dig selv. Jo bedre balance du er i, des stærkere du står i dig selv, des mere vil du opnå. Din energifrekvens vil være høj og du vil derfor tiltrække meget mere af det som du ønsker. Og når du er stærkere og i bedre balance kan du både give mere til dig selv og til andre.

Jeg vidste, at jeg skulle være et andet sted i mit liv rent mentalt, men kendte ikke vejen derhen. Heidi fik ved hjælp af sit fantastiske humør og engagement i sin coaching åbnet op for den dør, jeg selv så godt og grundigt havde fået smækket.

Over ganske få konsultationer fik Heidi mig til at indse, hvor jeg skulle tage fat og ændre små ting, der gjorde det overskueligt og meget nemmere at få styr på, hvilken retning mit liv skulle drejes i.

Så fra at være fuldstændigt forvirret over alle muligheder, fik jeg ved Heidis hjælp metoder til at håndtere mig frem til et liv i balance.

Brug Heidi Møller fra Power Performance, hvis du er klar til at ændre din tilgang til tingene og du klar til at udfordre dig selv og blive udfordret.
Rikke Larsen
På kort tid gav Heidi mig flere gode, konkrete og overskuelige værktøjer og råd til at vedligeholde og opnå god work/life balance. Det er ikke så svært som skulle tro med den rette coach!

Hun stiller gode spørgsmål og udfordrer ens overbevisninger, så man er med i hele processen og opnår en god forståelse for, hvilke områder man selv skal arbejde med, hvorfor og hvordan. Heidi giver støtten undervejs, så man kan nå sine mål.

Heidi er inspirerende, faglig dygtig og har en power udstråling, som smitter af.

Mine varmeste anbefalinger herfra!
Line Krogsgaard Erichsen
Marketing & Management Independent Consultant

Pris på performancecoaching

Coachingsessionerne har typisk en varighed på 75 til 90 minutter og kan foregå ved personligt møde, på arbejdspladsen eller online.

Pris pr. coachingsession er kr. 2.000,-

Rabat gives ved køb af flere sessioner.

Stadig i tvivl?

Book en gratis 15 minutters afklarende session her

HVAD ER COACHING?

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Hvorfor bruge coaching?

For enkeltpersoner giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe. 

For virksomheder er coaching især anvendeligt ved en-til-til samtaler, teamcoaching eller faciliteringsopgaver. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater der får virksomheder til at bruge coaching.

Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig fra punkt A til punkt B. Dét er den helt simple udgave – kort fortalt. Du er unik og derfor tilpasses coachingsessionerne og øvelserne også til dig og dine behov. Uanset om du ønsker at arbejde med dit selvværd, personlige ambitioner eller egen performance, så er jeg her for sikkert at hjælpe dig til at tydeliggøre hvad og hvordan du kommer derhen.

Hvad gør en coach?

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra venner og familie. Coachen vil udfordre dig på en række områder, herunder fx på dine negative vanetanker og begrænsende overbevisninger om dine muligheder, evner, potentialer og formåen. 

Det er meget ofte disse negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv og derfor også dem der er vigtigst at tage fat på at løse op for og det gør den gode coach. 

Med mig som coach får du både en der selv har gået hele vejen og samtidig har en masse faglige uddannelser bag sig, til at kunne give dig de bedste og mest effektive metoder samt redskaber for at du når dine mål. 

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og få 15 minutters ufopligtende sparring samt høre mere om et performancecoaching forløb

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.