Sig farvel til den usunde livsstil og
den dårlige samvittighed

KICKSTART DIN
SUNDE LIVSSTIL

🔸Har du fået nok af manglende energi og overskud og falde udmattet om på sofaen om aftenen?
🔸Er du træt af ikke at lykkedes med at sætte gang i, eller fastholde, den sunde livsstil?
🔸Forløbet er den perfekte løsning for dig, som gerne vil gen- eller kickstarte en sundere livsstil.
🔸 Det er for dig, der vil lære at gøre det let og nemt at skabe sunde vaner – der også kan fastholdes i en travl hverdag.

Kickstart din sunde livsstil er forløbet for dig der:

➤  Drømmer om at have mere energi og overskud

➤ Ønsker en sundere, stærkere krop i bedre balance

➤  Vil gøre det let og nemt og uden forbud at leve sundt

➤  Ønsker simple strategier, der også virker i en travl hverdag

➤  Som har brug for en overskuelig køreplan

➤  Trænger til et (k)ærligt spark bagi fra en faglig kompetent og erfaren coach

Hvad du kan forvente af forløbet

Kickstarter forløbet er en ” kom i gang pakke”, hvor jeg vil hjælpe dig med at få sat skub i din sunde livsstil og give dig nogle helt konkrete lav-praktiske strategier, som du let og nemt kan implementere i din hverdag.

Via en livsstilanalyse og en afklaring af dine ønsker, hjælper dig med at skyde genvej til dine mål. Uden, at det kræver en stor livsstilændring med mange daglige timers fokus, slankekure eller udmattende træningspas. Det skal være let og nemt at leve sundt og mit speciale er, via mikrovaner, at gøre sundhed simpelt – også i en travl hverdag.

Det er ikke bare et spørgsmål om at spise sundt eller træne musklerne, hvis du skal i form og have energi og overskud til at kunne præstere bedre på alle fronter. Det handler i lige så høj grad om at have den rette mentale balance. Får du nok søvn? Lever du et liv i balance, hvor du ikke er stresset og der er tid til de ting der giver dig energi? Derfor arbejder jeg med alle elementer og analysere din livsstil 360 grader rundt, så du bliver i stand til at præstere dit bedste – både på jobbet, derhjemme og når du træner.

Jeg tilrettelægger forløbet ud fra dit primære mål – og en realistisk plan i forhold til hvad vi kan nå. Derfor starter vi også forløbet med en kort indledende samtale om dine ønsker og i fællesskab sætter vi de overordnede rammer for hvad vi skal i gennem. 

I dit personlige tilrettelagte forløb, kan vi både tage i din fysiske sundhed herunder kost, søvn, og motion. Såvel som vi kan arbejde med eksempelvis, hvordan du får bugt med diverse overspringshandlinger, bliver mere målrettet og får sagt farvel til de dårlige vaner.

Forløbet består af:

  • 1 indledende samtale, hvor fokus er at få tydeliggjort dine mål. Den primære årsag til, at mange aldrig tager action på deres drømme, er manglende tydeliggørelse og prioritering af mål. Derfor er dette første skridt i vores forløb sammen. Jeg hjælper dig, til at stille skarpt, så det bliver langt lettere for dig at tage action på dine mål.
  • 3 personlige online coaching sessioner af ca. 75 minutters varighed, hvor vi arbejder fokuseret på, hvordan du opnår dine mål. Herunder tydeliggør vi også, hvad der kan forhindre dig i at skabe varige forandringer.  Jeg laver en overskuelig plan til dig, med skudsikre strategier, du kan gennemføre (også i en travl hverdag). 
  • Bonus materiale bestående af videolektioner, som giver dig merværdi, i form af ekstra viden, der både vil styrke dit forløb samt give dig mulighed for fordybelse og samtidig gøre dig i endnu bedre stand til at arbejde videre på egen hånd

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hænge bugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskaber til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg og så har jeg fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Det har været virkelig sejt at blive korrigeret hele tiden, det gav stor tryghed især i forhold til min hypermobilitet og den bækkenløsning jeg har haft i forbindelse med mine graviditeter.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Hun ser udvikling, er fremadrettet og positiv det er motiverende. Heidi ser muligheder fremfor begrænsninger og det giver super resultater!

Barbara Blicher Hansen

Hvorfor vælge mig som din coach?

Mit fokus er på individets performance og på det hele menneske. Jeg ser altid 360 grader rundt om et menneske og sætter fokus på at styrke både de fysiske og mentale ressourcer.

Samtidig har jeg prøvet det hele på egen krop, primært gennem min elitesport, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at vinde. Jeg har også selv følt effekten af stress og har derfor en evne til at tilgå stresshåndtering meget nuanceret. Kombinationen af mine erfaringer, uddannelsesbaggrund og menneskesyn gør mig et godt valg som din coach.

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser HER.

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg ønskede et vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for, var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt.

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger. 

Helene Aagaard

Prisen på forløbet

Special tilbud
Lige nu kan du kickstarte din sunde livsstil for

kun kr. 3447,-

Normalpris for bare 3 coachingsessioner hos mig er kr. 6.000,- 

I denne pakke får du både 1 indledende målafklaringssamtale, 3 coaching sessioner samt en masse bonusmateriale i videoformat for kun kr. 3447,-

Du kan uden tvivl finde masser af viden, ved at bruge MR. Google. Men det er sjældent manglende viden, der er problemet. Det er mere at få hjælp til at stoppe de dårlige vaner, at finde tiden i en travl hverdag og have en overskuelig plan.
Det er det jeg hjælper jeg dig med. 
 

Er du træt af ikke at rykke på dine drømme og vil du gerne lære at komme hurtigere fra A til B og derved opnå resultater, så slå til NU!

Få en 15 minutters afklarende samtale om Heidi er den rigtige til at hjælpe dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.