Opnå mere energi og overskud med 3 simple strategier

Lær 3 af de vigtigste principper som professionelle og sportsudøvere bruger til at skabe høj performance og mindre stress. Simple strategier der er lette at implementere i en travl hverdag og kan på kort tid give en mærkbar effekt. 

Få mit minikursus “Mere personlig power” i din indbakke og vær igang allerede i dag. Det koster dig kun en e-mail.

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet som giver tips om personlig performance. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et klik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
ipad_billede_vejen_til_varigt

Free stuff

Her kan du hente inspiration – og forhåbentligt også blive klogere – indenfor temaerne sund livsstil, motivation og personlig performance for 0 kr. Der er både minikurser, manualer og e-bøger du kan dykke ned i. 
Powerperformance-personlig-traening-01

Online forløb

Her finder du forskellige online løsninger, både 1:1 sparring online, selvstudier og ikke mindste mine populære ekslusive forløb som er en kombination. 

Powerperformance-personlig-traening-04

Personlige
forløb

Her får du 1:1 sparring på de områder du ønsker og det kan være en kombination af flere løsninger. Og du kan selv sammensætte din pakke så den passer perfekt til dig. 

Jeg ser hele dig, når du skal løftes.

Med 25 års faglig og personlig erfaring indenfor området har jeg specialiseret mig i at optimere menneskers performance. 

Når du skal performe, skal det hele spille sammen. Både din fysiske sundhed, din mentale tilstand såvel som balancen mellem privatlivet og dit arbejde.

At performe med power kræver masser af energi, motivation og en tydelig målsætning. Og det er netop kombinationen af disse kompetencer, der er mit DNA.

Al rådgivning er baseret på nyeste videnskab om krop og hjerne.

Heidi Kristine Møller, hjernebaseret træningsspecialist og performance coach

Bogen til dig, som ønsker...

  • At få mere tid til det, der er vigtigst for dig i dit liv
  • At nå dit mål, uden at det kræver store livsforandringer fra den ene dag til den anden
  • At lære, hvordan du bruger tanker til at ændre dine følelser og din adfærd
  • At blive bevidst om, hvilke vaner og overbevisninger, der hindrer dig på vejen mod målet

Du gør ikke kun en forskel, for dig selv, når du vælger mig

Når du vælger at indgå i et forløb hos mig, hjælper du ikke kun dig selv. 5% af din betaling går nemlig direkte til hunde i nød i Thailand. Du kan læse meget mere om til hvem og hvad du støtter og hvor stor en forskel du kan være med til at skabe. 

De seneste indlæg

Træning

Træning i naturen

Træning i naturen Jeg elsker at træne udenfor i naturen og størstedelen af min træning, inkl. den jeg har med mine klienter, foregår primært udendørs

Læs mere »
Motivation / mindset

Dine tanker skaber dit liv

Du skaber forandringer ved at ændre dine tanker Al positiv forandring og tænkning starter ved fortolkning. Den amerikanske psykolog Martin Seligmans mangeårige forskning viser, at

Læs mere »