FOREDRAG

At have af energi og overskud, samt opnå en sund og stærk krop, har ikke kun med fysisk energi som træning og kost at gøre. Du kan være i mental, følelsesmæssig eller i spirituel ubalance.

I dette foredrag kommer jeg bl.a. omkring, hvordan du kan få mere energi og overskud ved at tage kontrollen over dit liv samt får tiden til at arbejde for dig i stedet for imod dig. Du lærer hvordan du med simple teknikker kan ændre adfærd og følelser gennem dine tanker og få mere glæde, lyst og kærlighed. Hvordan du kan afklare dine ubevidste værdier, der har stor indflydelse på din livskvalitet, og blive bevidst om de vaner og overbevisninger, som modarbejder din vej mod målet.

Jeg vil være ærlig og direkte og forhåbentligt derved kunne give dig det (k) ærlige spark du har brug for for at tage action på de ting du høre om på foredraget, Du får nemlig masser af konkrete eksempler, guides og øvelser som tilsammen giver dig det fundament, du skal bruge for, at du kan komme videre på vejen mod at opnå det det liv du aller helst vil leve og de mål du lige nu “bare ” drømmer om.

Foredraget er for dig, der er træt af:

✔️   At føle dig stresset og/eller udbrændt 

✔️   Ikke at kunne motivere dig selv til forandring 

✔️   Manglende balance mellem arbejde og privatlivet 

✔️   At selvsabotere dine gode intentioner om at leve sundere 

✔️   At navigere i sundhedshelvedet med nye regler hver uge 

✔️   Ikke at have tid og overskud til at prioritere dig selv 

✔️   En krop der gør ondt, er slatten eller slap

✔️   Dit eget spejlbillede

Foredraget er for dig, som ønsker…

✔️  Mere tid til det, der er vigtigst for dig i dit liv

✔️  Mere energi og overskud 

✔️  At kunne prioritere dig selv mere (og ikke altid alle andre)

✔️ At føle dig stærk og handlekraftig

✔️ At finde lysten til at leve sundere, motionere mere etc. 

✔️  At skabe mere glæde og kærlighed til dig selv

✔️  at blive klogere på, hvordan du får din krop i balance

✔️  Smarte metoder til at ændre vaner og skabe en forandring i dit liv

 Ta’ veninden under armen og kom forbi til en hyggelig aften med (k)ærlige indspark

KOMMENDE FOREDRAG

Tilmeld jer nu 👇👇👇

V

Aalborg den 11 september kl. 18.30-20.00

Køb billetter HER

Adressen: First Hotel,  Rendsburggade 5, 9000 Aalborg

Århus den 15 september kl.15.00-16.30

Køb billetter HER

Adressen : First Hotel, Europaplads 10, 8000 Aarhus

Vejle den den 17 september kl. 18.30-20.00

Køb billetter HER

Adressen: Centrum Vejle – Står på billetten

Viborg den 23 september kl.18.30-20.00

Køb billetter HER

Adressen: Viborg Idrætshøjskole, Vinkelvej 32, 8800 Viborg

København den 9 oktober kl. 18.30-20.00

Køb billetter HER

Adresse: Prags boulevard 49 b7 2300 København S

Foredraget tager udgangspunkt i principperne fra min nye bog “NUTIDENS AMAZONER”

Amazonerne var kvindelige krigere berømte for deres mod. De gik ikke op i taljemål eller tøjstørrelser. De gik op i, at de var stærke – både fysisk og mentalt. For er man ikke det, kan man ikke toppræstere. Du, stærke kvinde, der læser dette, du vil sikkert også gerne toppræstere. Du vil excellere på arbejdet, og derhjemme skal du både være supermor og en lækker kæreste for din partner.

I vores tid, hvor der er så meget fokus på den ydre skønhed, kan man godt glemme, at nøglen til at nå sine mål er, at man er stærk – både fysisk og mentalt. Og for at være det, skal ens krop være i balance.

Du kan læse mere om bogen HER

Foredraget giver dig bl.a.

  • Viden om antiinflammatorisk livstil og hvordan det skaber en sund og stærk krop
  • Viden om de teknikker sportsudøvere bruger til at toppræstere
  • Short cuts til mere energi og overskud i hverdagen – og som er lette at implementere
  • Opskriften på, hvordan du holder hjernen frisk og kan performe bedre
  • Simple teknikker til mere glæde i livet
  • Strategier til bedre balance og mindre stress
  • Forståelse for hvordan du bruger tanker, til at ændre dine følelser og din adfærd
  • En model til at nå dine mål, uden at det kræver store livsforandringer
  • Og meget mere

At opnå en stærk krop har ikke kun med fysisk energi som træning og kost at gøre.

Dette foredrag lærer dig, hvordan du ved at se på din adfærd, dine følelser og dine tanker kan flytte bjerge og nå dine mål uden at det føles uoverskueligt.

Hvad andre siger …

➠  Marianne Zwiebler Hansen: Det bedste ved foredraget var, at jeg fik en reminder om, at vi skal være gode ved os selv og som jeg synes du formidlede med både stor viden og humor.Det var super positivt, at du anerkendte, at selv de små tiltag er gode og man skal starte et sted – OG at enhver vane tager tid at opbygge/ændre osv.

Budskaberne blev serveret på en RIGTIG god måde og du gav mig en del at tænke over (på den gode måde). Jeg blev jeg inspireret og glad i dit selskab og kan RIGTIG godt lide den uformelle tone i dit foredrag.

➠  Kirsten marie Sørensen :Fantastisk informativ og anvendeligt.  Informationen omkring åndedrættet blev en ahaoplevelse – man ved det er vigtigt og afgørende for effekt af træning – men du formår at forklare det, så det også forstås – og det betyder at man får endnu større udbytte af det. TAK for dig ❤️☺️

➠  Britta Petersen: For mig har den givet en helt speciel oplevelse ved at blive ført gennem hele kroppen, både fysisk og mentalt. Jeg har fået styr på flere ting ☺️🙏  

➠  Birgitte Snabe: Tak for et godt foredrag. Jeg kan godt lige, at du kalder en spade for en spade og at du prikker til dine gæster på en konstruktiv og humoristisk måde. Dit foredrag har givet mig både ny og gammel viden – og det er så fint.

➠  Annette Rendbæk: Det bedste jeg tog med mig hjem var mange ting, bl.a. god energi og at man kan snyde hjernen. Jeg kan klart anbefale foredraget til andre, der var rigtig god energi, du er dygtig til at formidle, og at man ikke et sekund kedede sig, og at tiden gik alt for hurtig – Tak 🙂

➠  Katrin Mortensen: Det var en hyggelig aften i god selskab med nogle gode konkrete råd og inspiration. Jeg fik endnu en bekræftelse på, hvor vigtigt det er med søvn, næst efter det, så det med omega 3 og omega6 og ikke mindst det med, at man skal tro på sig selv.

Lidt om foredragsholderen

Heidi Møller har trænet hundredevis af kvinder, og forløbene handler om at få kroppen i balance – både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Med udgangspunkt i hendes nye bog giver hun ud af sine bedste råd, guides og øvelser til alle de kvinder derude, som er trætte af stress og usunde slankekure.

Alt viden og metoder er videnskabeligt funderet. Hun har været konkurrencesportsudøver og vandt Danmarksmesterskabet i Sports Aerobic, og hun har trænet elitesportsfolk og topledere til succes med metoderne fra denne bog. Hun bruger dem selv hver eneste dag og det kan du også nu.

Læs mere om Heidi inde på www.powerperformance.dk