Barbara Blicher Hansen

Jeg var blevet aaalt for tyk og utrimmet efter 2 graviditeter og et liv, hvor fokus på madglæde blev lig med livskvalitet. Jeg følte mig energiforladt og med et minimum af overskud.

Jeg havde store udfordringer ved at tænde på, at bevægelse gør godt. Fandt ofte argumenter eller undskyldninger for ikke at komme i gang som, dårligt vejr og manglende tid. Mens badevægten bare steg og steg…

Med et personlig trænings forløb håbede jeg på at komme af med hænge bugen, få pænere røv og større velvære, men jeg havde også et stort ønske om at finde lysten og motivationen til, selv at få trænet. Jeg håbede også på at få kendskaber til nogle redskaber som kunne dække mit behov for at kunne træne flexibelt.

(*) På 6 uger i et personlig trænings forløb hos Heidi har jeg tabt mig 7 kg. og jeg har fået fokus på sundhed og egenomsorg. Jeg har fået en positiv tilgang til emnet, motion. Før var jeg hovedrøstende ikke motions udøvende mens jeg i dag tænker, waauuv jeg skal løbe DHL med mine kollegaer til sommer.

Jeg har altid været plaget af voldsomme pms-symtomer samt menstruationssmerter, disse er blevet betydelige mindre med den nye kost.

Det at kunne træne udenfor når Jeg har tid, og på mine præmisser er top fedt da det er tidsbesparende at gå ud af sin hoveddør og bruge udendørsrummmet som træningssal med masser muligheder og bonusser.

DET HELE HAR VÆRET RIGTIG GODT, det har været virkelig sejt at blive korrigeret hele tiden, det gav stor tryghed især i forhold til min hypermobilitet og den bækkenløsning jeg har haft i forbindelse med mine graviditeter.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som personlig træner og coach. Heidi har en bred faglig viden og et godt netværk at trække på, det er tillidsvækkende. Hun ser udvikling, er fremadrettet og positiv det er motiverende. Heidi ser muligheder fremfor begrænsninger og det giver super resultater!

Barbara var igennem et personlig træning 1:1 forløb

6 uger imellem
Copywrite: LIV magasin
6 uger imellem
Copywrite: LIV magasin

”Du kommer nok aldrig til at løbe igen”

Sådan lød beskeden fra min læge efter en barsk tredje graviditet med bækkenløsning. Selvom graviditeten lå flere år tilbage kunne mit bækken stadig låse helt til. Når jeg løb eller blot gik en strøgtur. Vi havde prøvet det meste, min læge og jeg, men det blev ved med at drille. Selv min gang, når jeg gik, var blevet lidt vraltende.

Efter to måneders træning ved Heidi begyndte jeg allerede at mærke forskel. Det var især mobilitetsøvelser, udstræk og små bitte bevægelser, der gjorde mirakler for min krop. Ømheden og stivheden forsvandt. Og i kombination med træning af musklerne blev jeg både stærkere og smidigere. I dag er smerterne og stivheden næsten væk. Kommer det sætter jeg ind med øvelserne, og jeg kan straks mærke effekten af det. Vralteriet er helt væk, og så er jeg begyndt at kunne løbe igen. Småture. Det var mere end jeg og min læge havde forestillet os ville kunne lade sig gøre.

Nana har været igennem et personlig træning 1:1 forløb

Nana Askov Redaktionschef

I bund og grund startede jeg med at træne med Heidi, fordi jeg havde et ønske om vægttab. Hvad jeg måske ikke var klar over, var at det jeg i bund og grund havde brug for var ro i min krop. Ro, som blev fundet gennem en sund og varieret kost (med plads til kage og rødvin), og gennem effektiv træning, der ikke tog 2 timer i fitnesscenter at gennemføre.

Heidi lærte mig enkle og simple teknikker, som jeg tror, vi alle sammen et eller andet sted er klar over, at det er det, der skal til, men som vi ikke altid tid eller overskue til at lære.

Hun muliggjorde samtidig, at der blev skabt et rum, hvor jeg kunne tale ud om de ting, der blokerede for noget af den ro min krop skulle have for at gennemføre et vægttab og holde det. Jeg har stadig vej endnu i forhold til mit vægttab, og i sidste ende skal kiloene nok ryge af. Til gengæld har jeg nu et fundament, hvor min krop ikke er stresset, og hvor mit selvværd er højt. Og så har samtidig nogle pænt tonede arme :)

Jeg kan give Heidi mine varmeste anbefalinger.

Helene har været igennem et personlig træning 1:1 forløb

Helene Aagaard

Jeg havde, så godt som, opgivet mig selv…. Jeg er bare født med de gener tænkte jeg. Jeg var nået dertil at Heidi for mig var den sidste mulighed.  Jeg har i de sidste 20 år været overvægtig, jeg har altid været aktiv, altid dyrket sport, spist forholdsvist sundt – mente jeg. Jeg har været omkring psykologer, slankehold osv.

Med Heidi har jeg været rundt om flere ting, bl.a at slippe kontrollen, at komme af med negative tankemønstre der er vendt til positive tanker, at sætte mål og rent faktisk opleve at jeg nåede dem, tidligere slog jeg mig selv i hovedet for at fejle når jeg ikke nåede målet. Og sidst men ikke mindst har jeg oplevet stille og roligt at tabe mig, selvfølgelig har jeg knoklet for det, men det har ikke været urimelig hårdt som alle de andre år, og med Heidis støtte og opbakning har jeg tilmed fået troen på at jeg nok skal nå vægttabet på 20 kg. Det er en fantastisk følelse og jeg er Heidi evig taknemmelig.

Tak til Heidi for hjælp, motivation og støtte, det har været fantastisk.

Sonja har været igennem et sundhedscoaching forløb

Sonja Labo

Kære Heidi, i den tid vi har kendt hinanden, har der været op og ned ture, men hold kæft hvor har du dog formået at ændre min mentalitet. Min træning kører derud både løb og styrke samt jeg har det pisse godt med mig selv. Når jeg løber oplever jeg, at jeg kan synge og grine for mig selv samt mærker, hvordan jeg stresser af. Jeg bruger ofte mine mentor ord, som du anbefalede jeg skulle lave.

En anden ting jeg også har lært igennem denne proces, men også har taget mig lang tid at håndtere, er mit stress niveau. Jeg mærker med det samme i min krop, når jeg bliver en smule stresset og sørger derfor for, at få slappet af.

Jeg synes du skulle have denne hilsen, så jeg kan sige tusinde tak for at det arbejde du har gjort med mig. Jeg kan virkelig mærke jeg har rykket mig og kommet i balance med mig selv.

Tusind tusind tak. Kh. Christina Lytken

Christina har været igennem et personlig træning 1:1 forløb

Christina Lytken

Jeg havde et par måneder forinden fået konstateret lavt stofskifte og var begyndt på medicin. Jeg var træt, havde ledsmerter og kunne ikke tabe mig. Jeg besluttede mig for at prøve at gøre noget ved det og fandt (heldigvis!) Heidis hjemmeside. Mit mål med forløbet var at få det bedre både psykisk og fysisk, komme i bedre form og forhåbentlig tabe mig.

Jeg har fået ny energi, er blevet stærkere og gladere. Jeg har tabt mig mere, end jeg havde turde håbe på og har lært, hvordan jeg skal spise og træne, så det passer bedst til mig og mit stofskifte.

Det har været helt fantastisk at træne i det fri!  Og så har jeg lært, hvordan man nemt kan træne selv og at prioritere det i en travl hverdag.

En anden vigtig ting for mig og som gjorde at jeg valgte Heidi var, at det ikke var en ”bikini bootcamp”, hvor mad er fjenden og målet er tyndhed.  På Heidis hold er personlige fremskridt (mentale og fysiske) i fokus og der er en positiv, opmuntrende stemning på holdet.

Heidi er super støttende og opmuntrende – og giver en masse god viden og information fra sig på en måde, så man forstår det.

Forløbet er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid og vil opfordre alle (især andre med stofskifteproblemer, stress og underskud) til at springe ud i det!

Signe har været igennem et Deluxe 360 grader forløb

Signe Vilhelmsen