Referencer

Stresshåndtering

Carsten Egeberg, direktør i Proact Systems A/S:

I vores forsøg på at forebygge stress og højne vores velfærd i virksomheden, har Power Performance og Heidi været en værdifuld partner at samarbejde med.

Power Performance har været en positiv og yderst pragmatisk inspiration, som, i termer vi alle kan forstå, har løftet os som organisation og individer, til at forstå hvad vores daglige omgang med hinanden i virkeligheden betyder. Power Performance har hjulpet og inspireret ansatte med særdeles positiv respons fra individerne, og ligeledes positive resultater for virksomheden. Færre syge dage og øget positivitet og produktivitet.

Jeg kan varmt anbefale et forløb som det vi har deltaget i.

Proact-logo

Forebyg stress workshops

Husum Børnehus – København, Susanne Christensen:

Vi havde i efteråret en periode, hvor hele personalegruppen syntes det var svært at komme i gang med det pædagogiske arbejde, der var for mange opgaver, det var svært at afsætte tid til planlægning, og når der blev planlagt skulle der ikke meget til for at vælte planlægningen, så til sidst kom det hele til at virke temmeligt uoverskueligt.

Sammen med Heidi Møller fra Power Performance blev der sat fokus på vores aktiviteter og især på planlægningen- Vi har fået nye arbejdsmetoder som vi dagligt har glæde af.

Udbyttet blev, at hele personalegruppen efterfølgende har fået gejsten og arbejdsglæden igen. Vi vil fremover løbende bruge Power Performance for at bevare arbejdsglæden

Bellahøj Børnehave – København, Mie Petersen:

Vi har brugt Heidi Møller fra Power Performance til stress- og kommunikationskursus. I en travl hverdag med masser af afbrydelser og fuld fart på, sker der af og til misforståelser. Dette kursus har været en øjenåbner til at se, hvorfor misforståelserne kommer og hjælp til at få problemerne løst efterfølgende. Det har også været med til at sætte fokus på vores kommunikation.

Læs mere om vores stressforebyggelsespakker her

Coaching

Henrik Nymark

Heidis sublime rådgivning, og de værktøjer hun gav mig, blev leveret med så meget power, at jeg fløj tilbage på jobbet med armene i vejret! Jeg kan virkelig varmt anbefale Heidi Møller som coach. Hun har givet mig tro på, at jeg kan forandre og forbedre mit liv!

Rikke Larsen:

Brug Heidi Møller fra Power Performance, hvis du er klar til at ændre din tilgang til tingene – her tænker jeg, er du klar til at udfordre dig selv og blive udfordret.
Jeg vidste, at jeg skulle være et andet sted i mit liv rent mentalt, men kendte ikke vejen derhen. Heidi fik ved hjælp af hendes fantastiske humør og engagement i hendes coaching åbnet op for den dør, jeg selv så godt og grundigt havde fået smækket.

Over ganske få konsultationer fik hun mig til at indse, hvor jeg skulle tage fat og ændre små ting, der gjorde det overskueligt og MEGET nemmere at få styr på, hvilken retning mit liv skulle drejes i. Så fra at være fuldstændigt forvirret over alle muligheder, fandt jeg ved Heidis fantastiske måde at håndtere mig på, frem til et liv i balance. Det gir POWER – hos Heidi er man i gode hænder.

Læs mere om vores coaching her

Sundhedsevents

Nordea Hillerød, Pia Rasmussen, privatkundedirektør:

Vi havde en dejlig energifyldt aften sammen med vores medarbejdere. Det har været god inspiration, til at skabe mere energi i hverdagen – både privat og på jobbet. Vores hverdag har ændret sig!

nordea_

Gallup – København, Jytte Askbo, underdirektør:

Jeg havde virkelig set frem til Sundhedsdagen, og mine forventninger blev til fulde indfriet. Vi fik en rigtig god gennemgang af, hvad du kan gøre for at holde din krop sund. Tak for en fantastisk inspirerende dag med et godt sammensat program – foredrag, motion og madkursus, som jeg håber vi får lov til at gentage til næste år.

gallupLogo