Bootcamp Deluxe

Er du træt, uoplagt & utilfreds med dit spejlbillede?

➽ Så prøv mit 8 ugers intensive deluxe bootcamp forløb!

PS. Forløbet er KUN FOR KVINDER

Bootcamp Deluxe er for dig der gerne vil: (*)

 • Tabe de genstridige kilo
 • I topform og have en stærk krop
 • Opnå en flot, tonet krop
 • Have mere energi og overskud i hverdagen
 • Lære at træne effektivt på kort tid, så det kan tilpasses en travl hverdag
 • Lære at bruge din egen kropsvægt, naturen og andre simple redskaber til at optimerer din træning
 • Træne udendørs og få frisk luft og xtra D-vitaminer
 • Have en masse varieret træningsprogrammer, som du kan træne hjemme, i naturen, eller hvor det nu passer dig
 • Have værdien af en personlig træner, til langt under normal pris
 • Lære at leve sundere – uden det kræver den store omvæltning
 • Finde motivationen igen

v

Bootcamp Deluxe forløbet indeholder

Metoderne bygger på mere end 20 års personlig praktisk erfaring, såvel som tonsvis af evidensbaserede undersøgelser i forhold til, hvad der virker og ikke virker når vi taler SUND LIVSTIL, herunder kost, træning, søvn m.m.

Du får:

 • En coaching pakke som indeholder analyse af din livsstil, test, kostvejledning, coaching, handlingsplan m.m.
 • Personlig træning på små hold
 • Grundig opstart med en 2 timers træningsworkshop, hvor vi går i dybden med fundamentet for effektiv og funktionel træning
 • 2 ugentlige fælles træninger, som sikrer, at du lærer den optimale teknik og får størst mulig effekt ud af din træning
 • Midtvejs måling / status
 • Læring om korrekt træningsteknik, så du kan træne sikkert på egen hånd bagefter
 • Udleveret træningsprogrammer, både under og efter endt forløb, så du har masser af inspiration i mange år
 • Kompetente veluddannede personlige trænere, som vil hjælpe og støtte dig hele vejen
 • Sparring og netværk med andre kvinder som er samme båd som dig
 • Frisk luft, masser af D-vitaminer. Der er masser af fordele ved udendørs træning
 • Adgang til lukket facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få støtte fra gruppen, du får masser af viden fra mig og inspiration til sund livsstil m.m

Dette forløb har ingen specifkke krav til dit nuværende træningsniveau. Du skal blot være skadesfri.

Hvad er der i Coaching pakken?

Da livsstil, og her især søvn, stress, kost, vaner m.m. spiller en stor rolle i at opnå vægttab og få en sund krop i balance, indeholder bootcampen også et personligt coaching forløb.

I coaching forløbet får du:

 • Opstart  med coachingsamtale inkl. screening af nuværende livsstil, herunder fokus på kost-, trænings-, og søvnvaner samt stressniveau
 • Udarbejdelse af personlig handlingsplan for at nå mål
 • Test ved opstart, midtvejs og afslutning såsom; fedtprocent, cm-mål og billeder
 • Kostvejledning tilpasset til din hverdag
 • Hotline ved behov
 • Afsluttende coachingsamtale, med udarbejdelse af handlingsplan

Bonus gave

Efter endt Bootcamp forløb, får du 50% rabat på 2 af de fantastiske ONLINE pakker jeg har udviklet.

TRX Pakken 

Kettlebell Pakken

Programmerne indeholder træning til flere år frem.

Pris for Deluxe Bootcamp træning

Pris for 8 uger inkl. det hele, kun kr. 6.500,-

v

➠  Booker i 2 personer får i yderligere 10% rabat pr person.

v

➠  Book og betal INDEN den 15 juli 2017 og få en early bird rabat på kr. 500,-

Dette er et forløb, hvor der er fokus på hele dig. Vi går i dybden med din livsstil, herunder især dit søvnmønster, din kost, dit stressniveau, dine vaner og dine tanker.

Vi kommer 360 grader rundt om hele dig således, at du får det optimale ud af dette bootcamp forløb.

Praktisk information om Bootcamp Deluxe forløb

Hvornår starter det næste Bootcamp?

Opstart i uge 31 i  2017 

Opstart: I uge 31 bookes til de personlige samtaler & vi starter træningen op med en 2 timers workshop søndag den 6 august

Træning: Derefter trænes der fast tirsdage og torsdage til og med uge 38 (slut september)

Afsluttende personlige samtaler afholdes i ugerne efter sidste træningsdag.

c

Hvornår træner vi?

Vi træner på følgende dage:

Tirsdage kl.18.00

Torsdage kl. 18.00

c

Hvor træner vi ?

Vi træner primært udenfor i naturen på Amager. Nærmere location tilgår og varierer lidt fra gang til gang. Typisk er det på stranden, fælleden etc.

Åh nej jeg bor i Jylland hvad gør jeg så?  Bare rolig….Jeg har en super dygtig samarbejdspartner i Århus, som tilbyder Bootcamp hold for både mænd og kvinder – du kan læse lidt mere om hendes Bootcamp hold HER

c

Hvad gør jeg for at sikre mig en plads på Deluxe Bootcamp træning?

Du kontakter mig hurtigst muligt og booker din plads på bootcamp – tryk her så sender jeg dig yderligere information.

Er du i tvivl om det her er det rigtige for dig så skriv mig en mail på heidi@powerperformance.dk eller ring til mig på 22 21 44 77 og skyd løs med alle de tvivl spørgsmål du måtte have.

Hvad siger andre om mine Bootcamp forløb

Jeg opnåede et vægttab på 7 kg og en masse cm, herunder en toning af kroppen, som jeg ikke troede var mulig med ”så lidt arbejde”. Derudover har jeg fået så meget inspiration til at leve sundt (kost) uden at gå på kompromis med lækkerheden i maden. Under også mig selv noget usund (bare den gode slags). Jeg har også fået mere overskud i hverdagen og et godt forhold til træning (elsker min TRX-sele). Er således top motiveret til at forsætte mit vægttab (langsigtet mål).

Forløbet har lært mig en masse nyt. bla. sammensætningen af kosten og brugen af forskellige madvarer jeg ikke har brugt før og at det er ok at spise olie, således at man ikke behøver at være fedtforskrækket.

Derudover har jeg lært hvordan man træner på en nem måde og uden at skulle bruge mange timer, herunder det fantastiske i at træne udendørs.

Kan varmt anbefale Heidi, da jeg synes, at hendes livssyn og træningsfacon er helt fantastisk. Fokus på mobilitet i træningen samt den sunde kost (økologi mm.) uden at være fanatisk appellerer til mig. Hun er ærlig og har været meget støttende i forløbet, når jeg har været i tvivl om noget. Hun motiverer ved at være energisk og have nogle kick-ass træningsprogrammer.

Jeg gav Heidi 8 uger af mit liv og har fået lysår igen gennem øget overskud i hverdagen samt et påbegyndende vægttab, som gerne skulle fortsætte med de redskaber jeg har fået med på vejen. (*)

Mia B

Johanne S. Nielsen

Jeg tilmeldte mig et bootcamp-forløb hos Heidi på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg virkelig trængte til forandring. At have et travlt arbejdsliv og have fået tre børn havde gjort, at jeg fuldstændig havde vænnet mig til at overhøre min krops behov.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg godt vidste, at der skulle ske noget – jeg sov dårligt, jeg spiste for mange hovedpinepiller, jeg havde ondt i ryg og nakke, jeg havde meget lidt energi om aftenen og jeg følte mig ofte meget stresset og i halvdårligt humør.

Da jeg så Heidis opslag på facebook om et bootcampforløb tænkte jeg, at det kunne jeg slet ikke overskue at mase ind i kalenderen, men jeg tænkte også at dette måske var en mulighed for at komme tilbage til nogle bedre vaner og at komme i gang med at passe lidt bedre på mig selv. Jeg kendte Heidi fra tidligere og havde stor respekt for hendes faglighed og dejligt ligefremme væsen.

Og forløbet med Heidi hjalp mig i dén grad med at ændre mine vaner! Selv om at det kostede tid, og selvom at vi trænede på steder hvor det var mørkt og koldt, så gav det SÅ meget mere end det tog!

Den indledende snak med Heidi fik mig i gang med at tage ansvar for og prioritere min egen sundhed i stedet for hele tiden at fortælle mig selv at det havde jeg ikke tid til. Heidi fik mig til at ændre nogle af de værste vaner, og faktisk syntes hele familien at det var sjovt og lækkert med al den lækre, sunde mad vi er begyndt at spise.

Træningerne var hyggelige og sjove, og det var rigtig dejligt at vi i vores lille gruppe bakkede hinanden op og støttede hinanden, når det var hårdt – og mørkt og koldt ;-).

Allerede i løbet af de første uger kunne jeg mærke, at jeg fik mere energi om aftenen – jeg gik ikke længere ”død” på sofaen kl. 21.30. De otte uger gav en grundform så jeg efterfølgende havde et rigtig godt udgangspunkt for at træne videre på egen hånd. Det er nu lidt over tre måneder siden, og jeg holder stadig fast i mine nye gode vaner.

Efter forløbet har jeg fået LYST til at træne, jeg spiser næsten aldrig mere hovedpinepiller – og det bedste: Mit energiniveau er blevet meget bedre, jeg er langt mindre stresset, jeg sover bedre (men mindre!), og mit humør er langt mere stabilt.

Hvis du trænger til et ordenligt spark bagi, og hvis du gerne vil i gang med at tage dine behov alvorligt (igen), så er et intensivt forløb hos Heidi virkelig et godt sted at starte -) (*)

Johanne S. Nielsen
Salli Agerbak

Samtalen inden forløbet gjorde, at jeg var motiveret og 100 % klar på at yde min bedste indsats. Jeg har fået rigtig meget viden om både kost og motion. Jeg er blevet virkelig overrasket over, hvor kort tid man kan nøjes med at bruge, når man træner rigtigt, og hvor stort udbytte jeg har fået af en træning, der har føltes moderat og virkelig nem at overskue. På bootcampen har jeg fået grundig instruktion i, hvordan jeg kan sammensætte en fornuftig træning, som jeg kan lave hjemme i min stue. Så de ekstra penge jeg har brugt på træning i de 8 uger, sparer jeg resten af året ved at træne derhjemme. Jeg har følt mig i virkelig trygge hænder, når det kommer til teknikken, du har været meget grundig med at lære os den rigtige teknik, og super god til at finde de fejl vi lavede og få dem rettet, så vi ikke får unødvendige skader. Du har også givet mig en ny viden omkring vigtigheden af opvarmning og aktivering af muskelgrupper inden træning, det kommer jeg til at bruge altid fremover. Og så har det bare været en fornøjelse at være sammen med dig og din højenergiske og glade personlighed hver tirsdag og torsdag. Det eneste der ærgrer mig en lille smule, er at forløbet allerede er slut (*)

Salli Agerbak
Tanja Riis

Min bootcamp hos Heidi har været langt bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg kan kun give Heidi mine bedste anbefalinger. Det har været hårdt, men samtidigt skægt. På de 8 uger fik jeg opnået alle de mål jeg havde sat mig, jeg tabte 14 cm og de 4 kg som jeg havde svært ved selv at smide og som bonus har jeg fået mere energi, jeg sover 1 time mindre i døgnet, dette var aldrig sket uden heidis hjælp. Heidi er meget professionel og enormt inspirerende.. Det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv! (*)

Tanja Riis

Vigtig information inden du tilmelder dig Bootcamp træning

 • For at kunne deltage må du ikke have alvorlige skader, dårlig ryg eller knæskader  m.m. som gør at du ikke må bevæge dig. Træningen er ikke på nogen måde ekstremt krævende eller udfordrende – tvært imod bygger den på metoder der styrker din krop indefra og ud, men det kræves at du kan bevæge dig naturligt uden smerter.
 • Din plads er først din, når pengene er overført. Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side, hvis du skulle blive forhindret.

Handdelsbetingelser

Læs mere HER

Har du brug for mere hjælp efter at Bootcamp forløbet er afsluttet, kan du tilkøbe dig yderligere enetimer med mig. Læs mere om dette under personlig træning 1:1 v

Ja tak jeg vil gerne tilmelde mig det næste Bootcamp De luxe hold